Cumpănaşu a cerut o nouă expertiză. Vrea să afle dacă într-adevăr Dincă a fost cel care a abuzat de Alexandra. "Să se constate dacă mai era apt la anii lui"

Cumpănaşu a cerut o nouă expertiză. Vrea să afle dacă într-adevăr Dincă a fost cel care a abuzat de Alexandra. "Să se constate dacă mai era apt la anii lui" © Arhivă

Alexandru Cumpănaşu nu se lasă şi vrea cu orice preţ să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu nepoata lui, Alexandra Măceşanu. Acum, o nouă ipoteză a ieşit la suprafaţă cu privire la ce s-a întâmplat cu Alexandra, după ce a fost răpită.

Cine a abuzat de Alexandra Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu a vorbit la Acces Direct despre această situaţie şi spune că a demarat o expertiză de pe urma căreia vrea să afle cine a abuzat de Alexandra. După ce a fost răpită şi a reuşit să pună mâna pe un telefon, Alexandra le-a spus oamenilor legii, după ce a sunat la 112, că a fost abuzată. Fata nu a dat un nume exact, astfel că Alexandru Cumpănaşu are anumite dubii. Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că a abuzat de ea, Alexandru Cumpănaşu vrea să ştie dacă acesta, la vârsta lui, mai era apt să facă un asemenea gest din punct de vedere fizic.

"Pentru cei de la IML disperarea este cât casa. Ar face orice ca să închidă cazul. E noaptea minţii, tu faci o reconstituire cuiva despre care nu ştii cine e. Niciun expert nu îşi va pune semnătura pe aşa ceva, la orice presiune a procurorilor. Noi suntem convinşi, la fel şi avocatul nostru, pentru că noi nu credem că a ucis-o pe Alexandra acolo. Nu este ora concretă şi în plus el nu a ştiut să o descrie pe Alexandra şi nici pe Luiza. Alexandra a sunat la 112 , dar nu a spus cine i-a făcut ce i-a făcut, nu a spus de Dincă. Am cerut expertiză de la INML pentru a se  constata dacă Dincă mai era apt la anii lui pentru aşa ceva", a spus Alexandru Cumpănaşu la "Acces Direct".

Alexandru Cumpănaşu, mesaj emoţionant în prima zi de şcoală

Luni, toţi elevii au început şcoala. Nu şi Alexandra şi Luiza, despre care, momentan, nu se ştie nimic clar. Chiar dacă Gheorghe Dincă a precizat că le-a ucis, oamenii legii nu au reuşit să confirme acest lucru. Astfel, luni, durerea a fost cu atât mai mare pentru familiile fetelor, când i-au văzuţi prezenţi la ore pe colegii fetelor lor, iar pe ele nu.

"Astăzi trebuia să înceapă școală și Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente! Nu pot să va descriu durerea familiei. Așa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiză internațională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro