A spus că a găsit-o pe Luiza și a alertat o țară întreagă. E decis să nu renunțe. Decizia de ultim moment luată de Cumpănașu

A spus că a găsit-o pe Luiza și a alertat o țară întreagă. E decis să nu renunțe. Decizia de ultim moment luată de Cumpănașu © Facebook

Alexandru Cumpănașu a alertat o țară întreagă, vineri seara, atunci când a precizat fără niciun fel de dubiu că Luiza Melencu este în viață și se află în Italia.

Ei bine, la puțin timp după declarațiile acestuia, au apărut tot felul de opinii. Inițial, mama fetei a spus că din primele imagini pe care le-a văzut tinde să spună că fata din filmuleț este Luiza. După o analiză mai clară a imaginilor, femeia a precizat cu durere în suflet că, de fapt, nu ar fi vorba despre fiica ei.

La mai puțin de 24 de ore de la vestea pe care a dat-o, veste care nu a fost confirmată de altfel de autorități, Alexandru Cumpănașu a decis să facă o nouă călătorie în Italia, de această dată alături de familia fetei. Acesta vrea să ia legătura cu autoritățile italiene și să facă toate demersurile necesare pentru ca Luiza să fie adusă acasă, la familia ei.

''Dragi români, noaptea trecută am vizitat familia Melencu, cu care am stat de vorbă preț de câteva ore. Am prezentat familiei toate elementele de probe pe care le dețin cu privire la Luiza. În urma analizării probelor, am stabilit de comun acord, familia Melencu și cu mine, să ne deplasăm săptămâna viitoare, cât mai curând posibil, la Squadra Mobile (Departamentul Antimafia din Italia) pentru a depune plângere penală precum și toate mijloacele de probă pe care le deținem cu privire la faptul că Luiza ESTE în VIAȚĂ, dar și cu privire la familia Dincă și vinovăția acestora în acest caz'', a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

De asemenea, mama Luizei Melencu a precizat la Antena 3 că nu a fost căutată de autorități pentru a i se confirma că imaginile o prezintă într-adevăr pe fiica sa. 

"Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte - nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra. Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea", a declarat Monica Melencu la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest