Alexandru Cumpănașu va deveni din nou tată! "Încă un mic membru al familiei"

Alexandru Cumpănașu va deveni din nou tată! "Încă un mic membru al familiei" © Facebook

Alexandru Cumpănașu va deveni tată din nou! Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat pe rețelele de socializare că în curând familia lui se va mări cu încă un membru. 

Alexandru Cumpănașu și fosta lui soție au trei copii, iar în curând va apărea al patrulea, căci actuala sa parteneră de viață este însărcinată. El este cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a scris un mesaj emoționant. Soția lui este însărcinată, iar el a primit vestea și e tare fericit. 

"Sincer vă spun, nu știu cum de am fost atât de norocos, dar am fost binecuvântat cu trei copii minunați. Pentru viitorul copiilor mei, ai noștri, am inceput această luptă, degeaba vrem școli, spitale, autostrăzi, dacă suntem neputincioși în a ne apăra copiii, în locul statului care ar fi trebuit să asigure siguranța lor.
În acest moment, îmi doream doar două lucruri, să o găsesc pe Alexandra și să știu că familia mea e în siguranță și că va trece cu bine de acest haos! Astăzi, am primit încă o confirmare că Dumnezeu este alături de mine, pentru că EL ne-a dăruit, în aceste vremuri de grea încercare, mie și Simonei, darul vieții. Da, vom avea un copil! Și nu îmi doresc nimic mai mult decât ca familia noastră să fie reîntregită, cu Alexandra lângă noi, și îmbogățită cu încă un mic membru al familiei"
, a scris Alexandru Cumpănașu. 

Alexandru Cumpănașu a încheiat apoi cu o declarație de dragoste pentru soția lui, cea care i-a fost tot timpul alături și l-a susținut în ceea ce și-a propus să facă. Amândoi abia așteaptă ca primul lor copil să vină în familia lor. 

Te iubesc, Simona. Ești femeia care, la nici un an de căsnicie, a fost aruncată în cușca cu lei, a fost calomniată, a fost amenințată și, totuși, ai fost stâlpul meu. De fiecare dată când voiam să renunț, tu mă ajutai să înțeleg că această luptă trebuie desăvârșită, că această luptă nu mai e doar a mea, ci a noastră, a tuturor! Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea față de mine, față de oameni, învinge orice obstacol!", a scris Alexandru Cumpănașu. 

Alexandru Cumpănașu a menționat că își dorește ca Alexandra Măceșanu să fie găsită cât mai repede pentru a fi o familie întreagă. 

Vă reamintim că Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata care a dispărut în luna iulie și despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o. Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat în Caracal. 


facebook whatsapp twitter pinterest