Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a murit! Regizorul avea doar 60 de ani

+2 click pentru
galerie

Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, a murit! Regizorul avea doar 60 de ani © Facebook

Informaţie cutremurătoare! Alexandru Darie, fiul lui Iurie Darie, s-a stins din viaţă la doar 60 de ani, miercuri, 18 septembrie. 

Alexandru, fiul actorului Iurie Darie, a murit miercuri, 18 septembrie. Ducu Darie era internat în stare gravă la Terapie Intensivă, la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti de aproape două săptămâni. Fiul lui Iurie Darie suferea de ciroză şi se afla pe o lista de transplant hepatic. Din păcate, Alexandru a pierdut lupta cu viaţa.

Vestea morţii regizorului a fost confirmată de mama lui vitregă, Anca Pandrea, potrivit adevărul.ro.

Regizorul a fost internat la începutul lunii septembrie, în urma unei complicaţii la plămâni.

În ultimii ani, Ducu Darie, aşa cum îi spuneau prietenii, a încercat din răsputeri să scape de ciroză. Fiul lui Iurie Darie şi-a vândut autoturismul şi apartamentul pentru a reuşi să plătească tratamentele, şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, conform informaţiilor apărute în presă.

Născut pe 15 iunie 1959 într-o familie de artişti, Alexandru Darie a crescut în teatru. Încă de mic copil, mergea cu părinţii săi, Consuela Roşu şi Iurie Darie la repetiţii. Cariera sa a început în 1984, când Alexandru Darie s-a angajat ca asistent de regie la Teatrul de Stat din Oradea. În 2006 fusese ales preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa,  iar din 2002 până în ultimul ceas, Alexandru Darie a condus Teatrul Bulandra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro