Alimentele de la care faci cancer la stomac. Renunţă să le mai consumi!
Publicat pe 20.07.2018 la 19:03 Actualizat pe 20.07.2018 la 19:04
Cancerul este o boală care ucide extrem de multe persoane din întreaga lume, atât tineri cât şi bătrăni.
Cancerul este o boală care ucide extrem de multe persoane din întreaga lume, atât tineri cât şi bătrâni, iar cancerul la stomac este una dintre cele mai populare boli.
Statisticile sunt îngrijorătoare la nivelul întregii populaţii ale lumii, iar specialiştii avertizează că unele alimente duc la apariţia acestei boli. Cancerul la stomac poate fi provocat de consumul unor alimente printre care se numără:
Uleiurile hidrogenate care cresc riscul de a face cancer la stomac şi pot duce la apariţia diabetului şi a unor boli de inimă.
Popcornul la microunde. Ambalajul în care se află popcornul, conform doctorulzilei.ro, este periculos şi dăunător sănătăţii deoarece conţine multe chimicale care, practic, împiedică uleiul să se scurgă din pungă. Toţi aceşti compuşi chimici ajung în popcorn şi automat în organism.
Legumele şi fructele din comerţ care nu sunt bio, deoarece ele pot avea în compoziţie pesticide și ierbicide, substanţe ce favorizează cancerul.
Zahărul. Este un inamic al sănătăţii şi celulele canceroase, din nefericire, se hrănesc cu zahăr. De aceea, ar trebui să limitezi consumul acestui aliment.
Alimentele procesate. Salamurile, mezelurile, micii, etc. sunt alimente care consumate des duc la apariţia cancerului la stomac. Ele sunt greu de digerat şi ar trebui excluse din alimentaţie.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.