Alin a murit subit, la doar 25 de ani. Inima i-a cedat departe de casă, în Anglia

Alin a murit, la 25 de ani © Facebook

Alin, un tânăr român de doar 25 de ani, a murit fulgerător, departe de țara lui natală. Inima lui a cedat tocmai în Anglia, spre durerea rudelor care acum caută cu disperare să-i aducă în țară trupul neînsuflețit.

Alin avea 25 de ani atunci când a lovit tragedia. Originar din Prahova, tânărul se lupta cu o boală cardiacă, boală care, într-un final, i-a adus și moartea, potrivit Observator.

„Nu are cum... nu vreau sa cred așa ceva. Atât de tânăr? El era mereu cu zâmbetul până la urechi și cu planurile făcute... dornic să le ducă la bun sfârșit”, a fost mesajul sfâșietor postat de o prietenă de-ale lui Alin.

Însă, acela a fost doar unul dintre mesajele îndurerate. Oamenii lăsați în urmă de Alin își amintesc de un tânăr drag, ambițios și în care își puteau pune baza.

Rudele cer acum ajutor pentru a repatria trupul prahoveanului.

„AM NEVOIE DE AJUTOR !!! Am rugămintea la toti cei care vad această postare sa ma ajute cu o distribuire sau sa ia legatura cu Seba Sebelo Alexandru Mitrica 072 644 51 48 , daca pot ajuta cu bani pentru repatrierea trupului unui baiat care a plecat mult mult prea devreme dintre noi Mitrica Alin la doar 25 de ani a decedat in Manchester ..fratele lui se va ocupa sa strângă bani pentru repatriere ,Va rog mult sa facem singurul lucru care a mai ramas de facut din pacate, ODIHNESTE-TE IN LINISTE PRIETEN DRAG !!!”, este apelul făcut de familie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro