Alina Bica, patru ani de închisoare cu executare! Decizia este definitivă

Alina Bica, patru ani de închisoare cu executare! Decizia este definitivă © hepta.ro

Alina Bica a fost astăzi condamnată la patru ani de închisoare cu executare. Curtea Supremă a decis ca fosta șefă DIICOT să primească această pedeapsă pentru favorizarea făptuitorului în dosarul "Bica 2".

Sentința inițială în acest dosar fusese tot de patru ani de închiisoare. 

Decizia definitivă fusese luată în iunie 2018, atunci când Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ca Alina Bica, acuzată de favorizarea făptuitorului, să primească o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare. Alina Bica a contestat decizia printr-o cale extraordinară de atacă. Atunci, fosta șefă DIICOT a fost pusă în libertate până la soluționarea dosarului. 

Alina Bica a fost arestată în urmă cu aproape un an, în Costa Rica și eliberată ulterior, alături de Elena Udrea. 

Potrivit adevarul.ro, Alina Bica se află în continuare în Costa Rica. "Cu Alina Bica am mai vorbit. Din câte ştiu eu, Alina Bica nu mai calcă în România, nu mai vine în România", spunea Elena Udrea recent.

Alina Bica a primit această condamnare în dosarul "Bica 2", acolo unde este acuzată de favorizarea fostului ministru al Economiei Adrian Videanu și a afaceristului Ovidiu Tender în dosarele Romgaz-Interagro și Rafo-Carom.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro