Alina Puşcaş, decizie surprinzătoare privind naşterea. Unde va veni pe lume cel de-al treilea copil. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alina Puşcaş, decizie surprinzătoare privind naşterea. Unde va veni pe lume cel de-al treilea copil. VIDEO © captură video

Celebra prezentatoare Alina Puşcaş se pregăteşte emoţional pentru naşterea celui de-al treilea copil! În răstimpul rămas până la marele eveniment, îşi face timp pentru călătorii peste hotare. La Monte Carlo, a fost special pentru cursa din Marele Circ! 

Cel mai emoţionant subiect este apropiata venire pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului Alina Puşcaş - Mihai Stoenescu! 

"Se pare că este o fetiţă lungană. E tot slăbuţă, aşa cum au fost şi ei doi, s-au născut la 2 kile 800. Nu o să depăşească nici ea gramajul, dar e bine!", a mai spus Alina Puşcaş.

Vedeta nu se lasă chiar dacă mai are puţin şi naşte. Frumoasa actriţă este implicată în tot felul de proiecte şi este plină de energie cât este ziua de mare. Iar cu zborul, n-a fost deloc o problemă. Ba mai mult, nu s-ar fi supărat să nască peste hotare.

"Nu era o problemă cu zburatul pentru că n-am avut probleme cu sarcina, nici de placentă, nici de orice. Am semnat pe proprie răspundere partera cu zborul. Ştiu că din săptămâna 36 nu te mai acceptă nimeni, nicio companie! Acum, e evident, dacă ai burtica mică şi vrei să naşti în altă ţară, gen America sau Monte Carlo să-l faci cetăţean, poţi să mai păcăleşti, dar să nu se prindă lumea că eşti aşa avansată cu sarcina. Nu ştiu dacă e vorba de curaj, m-am simţit bine. Dacă aveam probleme, găseam un spital acolo. Nu mă supăram!", a precizat aceasta.

Peste două luni, Alina îşi va strânge pruncul la piept! Până atunci însă, admiratorii vedetei au multe multe întrebări. Câte kilograme a luat în perioada sarcinii? Nu ştie şi nici nu vrea să se urce pe cântar.

"Nu ştiu câte kilograme am luat pentru că nu m-am cântărit niciodată în perioada sarcinii! M-am cântărit în ziua în care am născut pentru că m-a obligat doctorul înainte să intru în operaţie! Ştiu că la prima sarcină, în ultima zi am avut 13 kg. peste, la a doua 14 şi jumătate. Acum presupun că vor fi mai multe!", a continuat vedeta.

Unde va naşte Alina Puşcaş

Deşi majoritatea vedetelor de la noi apelează tot mai mult la clinici private, cu care, eventual, fac şi un contract de imagine, nici vorbă de asta în cazul Alinei Puşcaş! Vedeta a declarat în cadrul interviului acordat pentru XNS că îşi va urma doctorul. Unde merge el, naşte şi ea!

"Am văzut multe spitale unde sunt condiţii foarte bune, dar eu mă duc după medic. Din punctul meu de vedere... Nu am făcut niciun fel de contract de imagine cu nicio clinică. Bineînţeles că în clinica unde voi naşte voi plăti toate dările, nu vreau să am niciun stres pe cap. Nu vreau să fiu nevoită să spun " a fost bine sau a fost rău"!. Doctorul meu pe care l-am urmat de atâţia ani este foarte bun şi vreau să merg după el, asta e clar!", a mai spus Alina Puşcaş.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro