UPDATE. Bilanțul a ajuns la 75! Un medic, manager de spital, printre ultimele cazuri de coronavirus confirmate

UPDATE. Patru noi cazuri de coronavirus în Constanța, confirmate vineri. Bilanțul a ajuns la 68 © arhiva

UPDATE 15:50. Ministerul Sănătății a anunțat confirmarea altor două cazuri, vineri după-amiază. Cazul 74, un medic, manager de spital, în vârstă de 50 de ani. Ultima persoană diagnosticată pozitiv, este un pacient de 62 de ani, contact cu medicul gastroenterolog (cazul 30).

UPDATE. 15.06. Alte trei persoane au fost confirmate cu coronavirus, în Timiș - o femeie de 40 de ani și una de 50 de ani, ambele aflate în carantină în Timișoara, și o femeie de 33 de ani.

UPDATE 11:13. Alte doua cazuri au fost confirmate vineri, 13 martie, in Mehedinti. Un bărbat 26 de ani și o femeie de 52 de ani, contact cu acesta, ambii veniți din Italia pe data de 12.03.2020. Cele două persoane sunt carantinate la Mehedinți.

UPDATE 10:55. Vineri, aproape de ora 11:00, au fost înregistrate alte patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul Covid-19. Este vorba despre trei bărbați și o femeie din Constanța, contacți direcți cu o persoană infectată.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, dintre cei 68 de cetățeni care au contactat virusul, 6 au fost declarați vindecați și au fost externați.

Printre cei patru noi infectați se numără și senatorul PNL Vergil Chițac.

Surse medicale citate de Antena3 spun că, de asemenea, femeia cu coronavirus anunțată vineri, 13 martie, ar fi soția senatorului.

Știre inițială

Vineri dimineață, 13 martie, alte 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș. Astfel, la nivel național, bilanțul a ajuns la 64.

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri dimineață, că alte 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64.

Este vorba de cinci persoane care au intrat în contact cu altele, depistate pozitiv.

Cazul numărul 60 este un bărbat de 39 ani, contact cu persoană care a călătorit în Germania.

Cazul înregistrat cu numărul 61, tot un bărbat, în vârstă de 53 ani, coleg de birou cu un membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

De asemenea, o femeie de 48 ani, contact cu un membru din familie al cazului nr. 61.

Cazul 63 - O tânăra de 22 ani, contact cu un membru din familia cazulului 61.

Ultimul caz confirmat vineri dimineață este al unui tânăr, 23 ani, tot contact familie cu cazul 61.

Încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la INBI Matei Balș. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64. Este vorba de persoane care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv.

Caz 60: Bărbat, 39 ani, contact cu persoană care a călătorit în Germania.

Caz 61 - Bărbat, 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Caz 62 - Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61.

Caz 63 - Tânăra, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61.

Caz 64 - Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61”, a anunțat Ministerul Sănătății vineri dimineață.

stire in curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro