Amanta lui Dinu Patriciu, căutată de autorităţi! Văduva miliardarului vrea să o bage în puşcărie

+5 click pentru
galerie

A reizbucnit scandalul dintre amanta lui Dinu Patriciu şi văduva miliardarului, aceasta din urmă cerând ca magistraţii să o bage după gratii pe chinezoiacă.

Dana Patriciu le-a pus gând rău celor care l-au sprijinit în ultima perioadă a vieţii pe miliardarul Dinu Patriciu. Ţinta nr. 1 este chinezoica Melanie Chen, pe care Dana Patriciu o acuză de infracţiuni grave, pe locul doi este una dintre fiicele afaceristului, Ana Patriciu, lista fiind încheiată de avocatul Dragoş Dănău, omul de încredere al lui Dinu Patriciu. Cei trei sunt chemaţi în faţa instanţei, într-un proces în care Dana Patriciu (foto jos) a solicitat redeschiderea unei anchete penale şi condamnarea lor, acuzându-i pe aceştia că ar fi luat bunuri de milioane de euro din averea moştenită de la miliardarul decedat în urmă cu cinci ani.

Judecătorii au citat-o pe Melanie Chen la ultima adresă cunoscută, însă, fiindcă aceasta nu s-a prezentat la termene, au dispus efectuarea unor verificări, pentru a fi găsită, precum şi citarea ei la uşa instanţei.

Singura care a pus mâna pe o avere impresionantă după moartea lui Dinu Patriciu a fost amanta asiatică a răposatului miliardar, Melanie Chen. Asta deoarece, cu doar câteva luni înainte să moară, Patriciu i-a donat acesteia o firmă de sute de milioane şi tablouri în valoare de două milioane de euro. Mai mult, în testament, Patriciu a menţionat că îi lasă asiaticei 12,5% din averea lui (estimată la peste un miliard de euro), "ca semn de mulţumire pentru sprijinul moral şi uman pe care mi l-a acordat în ultima perioada a vieţii mele".

Omul de afaceri a decedat pe 19 august 2014, la Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani. De mai bine de doi ani se afla în proces cu Dana Patriciu, cea care în decembrie 2012 - la scurt timp după ce miliardarul fusese supus unui transplant de ficat - a cerut instanţei partajarea averii, evaluată la 2,3 miliarde de euro. Mai mult, femeia cu care Patriciu a format un cuplu timp de 20 de ani a cerut instanţei să constate că industriaşul nu ar mai fi fost în toate minţile şi a solicitat să fie numită tutorele soţului ei. În primăvara anului următor, miliardarul a deschis un proces de divorţ, dar a murit înainte de a fi dată sentinţa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro