Ambasadorul României în Franța, anunț îngrijorător. Fratele său, asistent medical la ”Victor Babeș”, testat pozitiv cu noul COVID-19: ”Virusul e foarte contagios”

Ambasadorul României în Franța, anunț îngrijorător. Fratele său, asistent medical la ”Victor Babeș”, testat pozitiv cu noul COVID-19 © Facebook

Ambasadorul României în Franța a făcut un anunț trist chiar pe pagina sa de Facebook. Sâmbătă, Luca Niculescu a anunțat că fratele său, Petre Niculescu, asistent medical la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Luca Niculescu a anunțat pe Facebook că fratele său, Petre Niculescu, se numără printre cadrele medicale de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, infectate cu noul COVID-19, el luptând în prima linie ca asistent medical.

Luca Niculescu s-a arătat extrem de afectat de vestea pe care a primit-o de la fratele său mai mic.

"Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la ”Victor Babeș”, aflat, alături de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19.

A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios”, a scris Luca Niculescu pe pagina sa de Facebook.

Omul ce ne reprezintă în Franța a mai scris pe Facebook care este dorința cea mai mare a fratelui său.

”Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință: să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe paciențîi lui", a precizat ambasadorul României în Franța.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro