S-a decis! Autoritățile au anunțat creșterea amenzilor, pentru cei care sună fără motiv la 112

S-a decis! Autoritățile au anunțat creșterea amenzilor, pentru cei care sună fără motiv la 112 © Arhiva

Astăzi, aleșii de la Guvern au decis înăsprirea amenzilor pentru persoanele care sună la 112 fără a avea o urgență reală. După crimele din Caracal apelurile false la acest număr a fost de cinci ori mai mare.

Așadar, oamenii care vor doar să se amuze și să țină ocupată linia de urgențe fără motiv, vor trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 5.000 de lei, potrivit unui proiect legislativ, anunțat de premierul României astăzi. 

„Astfel de atitudini generează costuri inutile și pun în pericol viețile celor care chiar au nevoie. Vom majora cuantumul amenzilor care apelează fals echipajele de intervenție de 5 ori, de la 1.000 de lei, la 5.000 de lei”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit digi24.ro.

A mințit că este sechestrată, pentru a se răzbuna pe iubit

Mai multe echipaje ale poliţiei au intervenit vineri seară în zona Moghioroş din Drumul Taberei, în Bucureşti. Operaţiunea a fost declanşată după ce o fată a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că este sechestrată.

Mai mult, adolescenta de numai 16 ani care este din Constanța a sunat de nu mai puțin de 13 ori la 112, de pe telefoane diferite. fata ar fi dat câteva detalii despre locul în care ar fi dus-o răpitorul, menţionând şi câteva maşini într-o parcare, potrivit Observator. Timp de 6 ore, oamenii legii au căutat-o pe acesta cu disperare, legându-se de toate indiciile pe care le-a oferit la telefon. Fata a vrut doar să se răzbune pe iubit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro