“Americanu’” din serialul „La bloc”, „hăituit” în propria casă / Ce i-au făcut fiinţele iubite!

+3 click pentru
galerie

Îndrăgitul actor Emil Mitrache mărturiseşte că a ajuns să fie „hărţuit” în propria casă, de câinii care suspectau că vrea să îi facă rău copilului.

Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, “Americanu’” din serialul „La bloc” îşi aminteşte cum îl terorizau câinii lui, Yoda şi Chicco. Yoda este foarte ataşat de soţia lui Mitrache, la fel ca şi tatăl lui, Chicco, care a murit acum 3 ani. Ambii câini erau foarte protectivi cu băieţii actorului. Atât de protectori, încât ajunseseră să îl pună la colţ pe stăpânul lor... “Chicco este foarte special. Când l-am adus acasă pe Teo, primul copil, Chicco era acasă, l-am pus în pat, l-a mirosit aşa, de jur imprejur şi s-a pus lângă el. Păi crezi că a mai pus cineva mâna pe copil, în afară de Cristina, soţia mea? Dacă întindeam mâna, să mă rupă. Incredibil. Iar domnul Yoda, zi de zi, în fiecare seară când făceam baie copiilor, era în baie, era prezent acolo, îi supraveghea. Stătea, să fie sigur că nu se întâmplă nimic”, mărturiseşte Emil Mitrache.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

De când a dispărut de la televizor, Emil Mitrache a devenit „om bun la toate”. În afară de taximetrie, actorul face şi pe PR-ul soţiei sale, Cristina, care produce diferite bijuterii. Cristina şi Emil Mitrache sunt de 13 ani împreună. Ei au doi băieţi împreună: pe Teo şi Edi. „Americanu’” şi-a cunoscut soţia prin intermediul unei colege din televiziune, iar cei doi s-au cununat civil în 2014.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro