Ana Maria Preda, probleme grave în copilărie? Nicușor Iordan, dezvăluiri fără precendent. "Apucase pe o pantă dezastruoasă"

Ana Maria Preda, probleme grave în copilărie? Nicușor Iordache, dezvăluiri fără precendent. "Apucase pe o pantă dezastruoasă" © captura video

Apar noi dezvăluiri despre întâmplări din trecut între fiica regretatului Aurelian Preda și despre prietenul său bun, Nicușor Iordan. S-a spus că cei doi ar fi avut o relație, lucru afirmat de sora acestuia, iar acum cântărețul de muzică populară face noi dezvăluiri halucinante.

"Niciodată nu i-am spus Anei să nu mai aibă relație cu acest băiat, din contra, pentru că era un băiat cuminte, de calitate care la scurt timp s-a mutat cu Ana maria acolo în apartament, în prima faza, stăteau 2-3 zile cu mine acolo în apartament, 2+3 zile se duceau la părinții lui. 

De interzis nu. Dar trebuie să recunosc că ea cu mine se sfătuia, mie îmi spunea, uite l-am cunoscut  pe cutare, pe cutare pentru că ea până în băiatul asta a mai avut niște... tentative, nu tocmai în regulă. Ba chiar a avut un puseu prin clasa a 7 a și acolo a fost o problema pentru că noi aveam încredere maximă în ea, știam că este la liceu, știam că e totul în regulă și până la urmă am fost căutați de către învățătoarea Anei.", a declarat Nicușor Iordan, la Acces Direct, despre fiica Anei Maria Preda.

Mai mult decât atât, Nicușor Iordan mărturisește că, în urmă cu câțiva ani, Ana Maria Preda ar fi avut probleme la școală, începuse să fumeze și să nu mai meargă la școală. Artistul spune că el a încercat să revină pe calea cea bună. 

"Nu, învățătoarea, că femeia... și școală și liceu, colegiul Mihai Eminescu. Și acolo au fost niște probleme, nu tocmai în regulă, apucase pe o pantă dezastruoasă, evident că Aurelian m-a pus pe mine să merg să mă interesez, pentru că el dacă avea problemele pe care le avea, numai la lucruri rele nu avea el nevoie să fie expus.  Nu mai învață bine, chiulea de la școală, fuma, alte bazaconii. Da, da, s-a redresat în clasa a 8a. Aurelian nu a fost omul care să fie bețiv, nu a fost omul care să fumeze în perioada asta în care a fosta Ana mică, nu cred.", a mai spus Nicușor Iordan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro