Anna Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor! Imagini surprinse chiar înainte de operaţie

+3 click pentru
galerie

Are mare lipici la bărbaţi, e frumoasă, pozează sexy, dar, cum femeile nu se mulţumesc niciodată cu ce au, Anna Roman a decis să apeleze la bisturiu.

Anna Roman e pregătită să facă o schimbare majoră în viaţa ei. Bruneta sexy a intrat pe mâna medicului estetician, pentru a-şi face o schimbare la nivelul sânilor. "O să schimăm implantul cu un implant mai mic. Am foarte mari emoţii. Sunt sigură că o să fie bine. Ce simte o femeie înaintea intervenţiei? Palpitaţii. Sper că o să fie mult mai bine decât a fost până acum, asta îmi doresc", declară Anna Roman.

Din cauza unor cicatrici inestetice care au deranjat-o timp de 10 ani, Anna îşi doreşte să schimbe implanturile: "Atât de tare am fost traumatizată de cicatricile astea pe care le-am purtat de 10 ani de zile, încât am vrut să-mi scot implanturile. Nu m-a afectat pe plan profesional, pentru că eu nu pozez nud, dar am fost mereu complexată. Îmi era ruşine, pur şi simplu, să mă dezbrac în faţa cuiva. O să respect toate indicaţiile pe care mi le dă domnul doctor, pentru că vreau să fie totul OK."

Care sunt riscurile intervenţiei, dar şi cum a decurs operaţia, vedeţi în exclusivitate la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro