Ancheta din Caracal, acasă la Gheorghe Dincă, aproape finalizată! Ce se va întâmpla în următoarele zile

Ancheta din Caracal, din curtea lui Gheorghe Dincă, aproape finalizată! Ce se va întâmpla în următoarele zile © Fotografie simbol: arhivă

DIICOT anunţă că ancheta din Caracal, în curtea lui Gheorghe Dincă, este aproape finalizată. Reprezentanții au spus și ce se va întâmpla în următoarele zile, dat fiind faptul că mandatul de percheziție a fost emis pentru 15 zile.

Astăzi ancheta din curtea lui Gheorghe Dincă a fost în mare parte încheiată, în ceea ce privește cercetarea criminalistică. Până la expirarea mandatului de percheziţie vor fi efectuate şi alte activităţi în curtea și casa lui Gheorghe Dincă. 

Între timp, ies la iveală detalii neștiute despre familia lui Gheorghe Dincă. O persoană din zonă spune i-a văzut pe copiii lui Dincă la ora 6 dimineața, stând la o cafea, în cartierul HCC. Martorul susține că cei doi au mințit la audieri când au spus că nu au trecut pe la casa groazei din cauză că se grăbeau foarte tare. „Azi aflai că ei, la ora 6, pe 24, când ziceau că au trecut că s-au grăbit să se ducă la Dăbuleni, la ora 6 bea cafea cu fratele ei. Dana, fata lui Dincă... Care au declarat că nu au trecut pe la taică-său că se grăbeau foarte tare. Au mințit. Dacă vă duceți să verificați, dar eu știu dacă ăia... că au fost clienți la masă. Au băut cafea. Dar ăsta precis mi-a spus că dimineața, la ora 6, erau acolo la bar, beau cafea, în cartierul HCC. I-a văzut, s-au salutat și atât. În persoana asta am încredere totală”, a transmis Antena3.

Miercuri, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase în curtea lui Gheorghe Dincă. Acestea nu păreau a fi umane, însă au fost trimis la IML pentru a se afla de unde provin. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro