Andra, o tânără poetă de 19 ani, a murit înecată în mare, la Vama Veche

+3 click pentru
galerie

Andra, o tânără poetă de 19 ani, a murit înecată în mare, la Vama Veche © Facebook

Tragedie pe plaja din Vama Veche. Andra, o tânără scriitoare de numai 19 ani, și-a găsit sfârșitul în apele mării, chiar în timp în ce se afla în vacanță. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Viorel Ilișoi, unchiul fetei care a murit fulgerător.

Pe nume Andra Elena Mîrza, tânăra, originară din Ploiești, a început să scrie poezii încă de la vârsta de 14 ani, așa cum a arătat unchiul ei, îngenuncheat acum de durere.

Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își ia adio de la nepoata lui, mesaj în care vorbește despre personalitatea ei radiantă și despre una dintre marile ei reușite: publicarea unei cărți.

„Andra Elena Mîrza (1 martie 2000 – 9 august 2019). Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi”, a scris Viorel Ilișoi, pe Facebook.

Tânăra a fost înmormântată marți.

Andra a murit înecată

Tragedia a avut loc pe 4 august, o zi de duminică, pe plaja La Stuf din Vama Veche, conform ziuaconstanta.ro. Andra a fost scoasă din mare, în stare de inconștiență, iar medicii, de pe SMURD și Ambulanță, au reușit să îi restabilească pulsul la fața locului. Ulterior, tânăra a fost transportată la spitalul din Mangalia, însă cinci zile mai târziu, pe 9 august, a murit.

Este al doilea poet care a sfârșit înecat în mare, așa cum chiar Viorel Ilișoi a reamintit. În august 2017, murea scriitorul Mircea Țuglea, înecat pe plaja de la Modern.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro