Andra, obligată să accepte umilinţe din partea unui escroc / Tupeu de borfaş

+4 click pentru
galerie

Deşi a câştigat un proces şi, teoretic, instituţiile din România ar trebui să lupte pentru ca legea să fie aplicaă, Andra este umilită, de doi ani, de un individ care nu dă doi bani pe instanţele din ţara noastră.

Andra Măruţă s-a luptat în instanţă, luni la rând, cu Gary Corbett, un individ care a sabotat-o, înregistrând domeniul andra.ro, cu toate că artista avea numele de scenă protejat, ca marcă înregistrată. În 2017, SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, că Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză artistei, obligându-l pe deţinătorul domeniului andra.ro să îl cedeze artistei. "Admite acţiunea. Dispune încetarea înregistrării numelui de domeniu www.andra.ro şi transferul acestui nume de domeniu către reclamantă. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare la Curtea de apel Bucureşti. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti", a dispus instanţa. Individul nu a atacat hotărârea, aşa că aceasta a rămas definitivă, însă, zilele trecute, site-ul avea acelaşi proprietar ca şi în 2017, semn că Andra nu a putut să pună în aplicare sentinţa.

Despre acest proces, Cătălin Măruţă declara, în 2016, în exclusivitate pentru SPYNEWS: "Este vorba despre domeniul andra.ro, deţinut în acest moment de o persoană care nu îl foloseşte. Asta în condiţiile în care Andra este o marcă înregistrată în România de mai bine de 15 ani".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro