Andreea Esca, în faţa judecătorilor / Ce a fost obligată să facă vedeta!

+3 click pentru
galerie

Andreea Esca este chemată în fţaa judecătorilor, la finele acestei luni, într-un dosar deschis de o doctoriţă care a stat trei luni la mititica fiindcă a dat cu maşina peste un poliţist şi a fugit de la locul faptei.

Andreea Esca trebuie să se prezinte la Judecătoria Focşani pe 29 ianuarie, alături de mai mulţi colegi, pentru a da explicaţii în procesul deschis de doctoriţa I.S., care în urmă cu şapte ani a fost protagonista unui scandal penal de proporţii. La următorul termen, Esca şi colegii ei trebuie să prezinte un document în care să explice clar când au fost postate pe internet şi, ulterior, şterse, articolele de presă care o vizau pe doctoriţă.

“Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei. Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”, au decis magistraţii.

Medicul I.S. a fost vedeta unui incident care s-ar fi putut finaliza tragic şi a scăpat de puşcărie după ce a demonstrat în instanţă că are probleme la cap. În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013, doctoriţa se afla la volanul maşinii personale, când polițiștii din Ploiești au încercat să o oprească în trafic. Femeia a refuzat să tragă pe dreapta, a acroșat un polițist după care a pornit în trombă într-o cursă care s-a finalizat abia la intrare în București. A circulat pe A3, cu o viteză se peste 190 de km/h, cu farurile stinse și pe contrasens, urmărită fiind de o mașină a Poliției. Femeia a fost în cele din urmă arestată, încarcerată în Arestul de la Câmpina, dar din cauza stării de sănătate (stare de agitație provocată, cel mai probabil, de consumul de alcool sau de substanțe interzise) a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava. A stat 90 de zile în arest, apoi procurorii au decis să renunţe la urmărirea penală, pe motiv că inculpata nu avea discernământ. Astfel, individa a scăpat de puşcărie, însă a fost obligată să urmeze un tratament recomandat de medicii psihiatri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro