Andreea Podărescu şi fostul iubit, acuzaţi de escrocherie / Chemaţi de urgenţă în faţa judecătorilor, pentru o sumă incredibilă

+4 click pentru
galerie

Andreea Podărescu şi fostul iubit al acesteia, cu care se judecă pentru custodia copilului, sunt acuzaţi că au tras ţeapă unei clinici medicale de top.

Andreea Podărescu şi Gheorghe B. sunt chemaţi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti de un laborator de analize medicale specializat în prelucrarea parametrilor necesari unei bănci de celule stem, în vederea prelucrării şi stocării probelor. Reprezentanţii clinicii au decis să îi cheme la bară pe cei doi după ce au constatat că aceştia au “uitat” să achite o factură de aproape 1.300 de lei, iar la procesul de fond au obţinut obligarea pârâţilor la plata datoriei.

“Admite în parte cererea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamantă a sumei de 1.290 lei, reprezentând contravaloare factură restantă şi a sumei de 347,5 lei, reprezentând taxă de timbru şi onorariu de avocat. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au decis magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1. Nemulţumiţi de faptul că judecătorii au respins celelalte solicitări menţionate în cererea de chemare în judecată, clinica a atacat sentinţa, iar în prezent procesul este pe rolul Tribunalului Bucureşti. (facsimil jos)

Andreea Podărescu mai are un proces, după ce, la finele anului trecut, a fost chemată în faţa judecătorilor de fostul iubit, care a cerut să fie lăsat să îşi vadă copilul, după un program stabilit de instanţă. În timp ce se războieşte cu fostul pentru copil, bruneta pare că şi-a găsit, din nou, jumătatea. Recent, Andreea Podărescu explica, la Xtra Night Show, că în viața ei a apărut bărbatul pe care l-a așteptat mereu, un om familist și bun, care a ajutat-o să treacă peste perioada grea din viața ei. 

"Efectiv nu aveam timp să ies la întâlniri, am un copilaș de crescut. Noi nu ne cunoaștem de acum, dar nu pot să spun că e o relație. S-a apropiat în ideea să mă sprijine, a urmărit numeroasele episoade. A încercat să îmi fie alături ca un prieten, dar lucrurile au evoluat și au mers pe un făgaș bun. Adică ne înțelegem, este o relație la început, nu pot să-mi dau cu părerea foarte tare. Nu mă grăbesc, am trecut prin lucruri urâte în viața mea. Îmi doresc să ajung să îmbrac rochia de mireasă, dar nu știu dacă cu el, dar dacă dorințele mele coincid cu ale lui... A apărut în viața mea când nu mă așteptam", mărturisea, recent, Andreea Podărescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro