Andreea Raicu, mărturii tulburătoare: „Tata mă umilea absolut îngrozitor!”

+2 click pentru
galerie

Andreea Raicu mărturiseşte că a avut parte de umilinţe greu de suportat din partea tatălui, care îşi dorea de la un singur lucru: să fie perfectă!

Invitată la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 16.15, la Antena Stars, Andreea Raicu face declaraţii tulburătoare. „Trebuia să fiu perfectă tot timpul. Mi se punea Beethoven sau Mozart şi eu trebuai să recunosc cine este. Dacă nu reunoşteam cine este, tata mă umilea absolut îngrozitor!”, declară Andreea Raicu. De altfel, vedeta mărturisea, recent, pe andreearaicu.ro: „Am fost crescută într-o familie liniştită, în care se vorbea frumos, nu aveam pe nimeni care să îşi piardă controlul din cauza alcoolului, să mă certe sau să mă agreseze verbal sau fizic. Nu am fost abuzată, părinţii mei au rămas împreună şi am trăit într-o casă fără scandaluri sau lucruri ieşite din comun, aşa cum vedeam la alte familii. Cumva m-am considerat norocoasă şi fericită pentru că nu fusesem atinsă de nicio traumă în perioada copilăriei, pe care să o târăsc după mine”.

“Din dorința de a mă motiva, tatăl meu folosea o metodă pe care o considera mobilizatoare. Ori de câte ori făceam ceva greșit sau nu mă ridicam la nivelul așteptărilor, mă umilea – lucru destul de des întâlnit la părinții din aceeași generație cu el. Reacția lui mă făcea să mă simt cumplit și să dezvolt moduri prin care să mă autosabotez de fiecare dată când credeam că nu voi reuși să demonstrez că sunt suficient de bună. Orice copil își dorește să se simță în siguranță, cred că este una dintre nevoile primordiale pe care le avem. Din cauza felului în tatăl meu mă trata, nu l-am simțit ca pe un sprijin. Ca fată, îți dorești ca tatăl tău să te vadă, să te asculte, să te susțină și să te iubească necondiționat, indiferent de prostioarele pe care le faci. Știu că deși tata mă iubea enorm, chiar și atunci când făceam lucrurile bine nu știa cum să îmi arate grija și iubirea pe care le avea pentru mine. Asta a dezvoltat în mine masca dominatorului care nu este atins de nimeni și de nimic”, povestea vedeta, pe andreearaicu.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro