Andrei, din Vaslui, s-a spânzurat la numai 17 ani: „În ultima vreme se schimbase foarte mult”

Andrei, din Vaslui, s-a spânzurat la numai 17 ani © vremeanoua.ro

Tragedie în Moara Domnească, Vaslui. Andrei, un adolescent de doar 17 ani, și-a pus capăt zilelor chiar în casa în care locuia alături de bunica lui.

Totul s-a întâmplat ieri, în casa în care Andrei Mihai locuia cu bunica lui. Părinții lui s-au despărțit acum câțiva ani, iar divorțul l-a afectat enorm de mult pe băiat.

Efectiv doborât, Andrei s-a spânzurat, iar medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru el.

Andrei se lupta cu depresia

Colegii lui Andrei, de la Colegiul „Anghel Rugină”, povestesc cum prietenul lor s-a schimbat mult în ultima perioadă, ca urmare a despărțirii părinților.

„Material, nu-i lipsea nimic pentru că mama lui îi trimitea tot timpul bani și tot ce avea nevoie. I-a lipsit însă afecțiunea părintilor, care nu poate fi cumpărată cu tot aurul din lume. În ultima vreme se schimbase foarte mult, posta pe internet că se taie pe mâini, începuse să asculte rock satanist și nu prea mai vorbea cu nimeni.

Sunt câtiva ani de când băiatul ăsta se luptă cu depresia. Era sub tratament, aproape în fiecare zi lua pastile. Chiar săptămâna trecută, când a fost în vizită la mama lui, a mers la un control la Psihiatrie. Totul se trage de la divorțul părintilor. Era foarte afectat. Bani nu-i lipseau, pentru că mama lui îi trimitea tot timpul ce avea nevoie, dar nu era fericit.

În ultima vreme devenise foarte ciudat. Își schimba contul de Facebook tot timpul și posta tot felul de poze, parcă să anunțe ce vrea să facă. Devenise fan al rock-ului de ăsta, satanist. Din păcate, nu a avut cine să-l asculte și să-i înteleagă suferința. Avea tot viitorul în fată, dar a ales calea cea mai proastă, care nu duce nicăieri”, a precizat un vecin, pentru Vremea Nouă.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro