Angajaţii unei firme de pază au snopit în bătaie un arădean. I-au aplicat peste 50 de lovituri / VIDEO

Angajaţii unei firme de pază au snopit în bătaie un arădean © aradon.ro

Scene desprinse parcă din cele mai dure filme au avut loc în centrul Aradului, acolo unde un tânăr de 22 de ani a fost snopit în bătaie de angajaţii unei firme de pază.

Totul pentru a se răzbuna, după ce acesta a făcut scandal într-un club şi pentru că le-a înjunghiat un coleg.

Incidentul greu de privit a avut loc în urmă cu două luni, însă nici până în acest moment, niciunul dintre agresori nu este cercetat, deşi totul a avut loc pe 29 decembrie 2019.

Întreg scandalul a pornit după ce tânărul de 22 de ani l-a înjunghiat pe unul dintre bodyguarzi, la ieşirea dintr-un local din centrul oraşului. Angajatul încerca să aplaneze conflictul iscat de victimă. Acesta se certa cu una distre ospătăriţe, alături de care trăise o poveste de dragoste in trecut. 

Nervos, nu a mai ţinut cont de ceea ce face şi înainte de a deveni victimă, acesta a fost şi el agresor, lovindu-l cu un cuţit pe unul dintre angajaţii firmei de pază.

După incident, tânărul de 22 de ani s-a făcut nevăzut, însă câteva zeci de minute mai târziu, colegii victimei l-au găsit pe agresor şi au decis să îşi facă singuri dreptate.

În stilul caracteristic, bodyguarzii l-au lovit pe tânăr minute în şir. Pumni, picioare şi bastoane a primit tânărul de 22 de ani, de la angajaţii firmei de pază.

Deşi tânărul era căzut la pământ şi inconştient, agenţii de paza au continuat să îl lovească, până ce acesta nu a mai mişcat.

În cele din urmă, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi o ambulanţă SMURD. Medicii i-au luat pulsul victimei de 22 de ani, apoi acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Imediat după incident, pe 31 decembrie, tânărul de 22 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, însă ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

El fiind singurul care a suferit consecinţele legii, pe motiv că plângerea lui împotriva celor care l-au bătut cu bestialitate a fost completată greşit.

VIDEO AICI! Atenţie, imaginile surprinse de camerele de supravegheat au un puternic impact emoţional. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro