Angela Martini îi face K.O. pe “duşmanii” lui Dragoş Săvulescu / Interviu exclusiv

+5 click pentru
galerie

Angela Martini vorbeşte deschis, într-un interviu exclusiv oferit jurnaliştilor Antena Stars, despre problemele soţului ei, Dragoş Săvulescu, dar şi despre planurile lor.

Într-un interviu incredibil difuzat astăzi, începând cu ora 14.00, la Antena Stars, în cadrul emisiunii “Star Magazin”, prezentată de Laura Micovschi, Angela Martini vorbeşte despre drama prin care trece de când soţul ei, Dragoş Săvulescu, a fost dat în urmărire generală.

REPORTER SPYNEWS: Cum e viaţa ta de când ai părăsit România?
ANGELA MARTINI: Chiar dacă unii oameni ar fi de altă părere, viaţa mea chiar este foarte bună acum! În timp ce am trecut prin această perioadă ciudată, mi-am făcut timp ca să mă ocup de proiectele mele. Din moment ce nu am mers în vacanţe şi nu m-am distrat, mi-am investit toată energia în muncă. Iar acum a venit momentul în care încep să aştept să culeg roadele muncii. 
REPORTER SPYNEWS: Eşti foarte ocupată în ceea ce priveşte viaţa profesională, eşti pe cale să îţi lansezi noua carte. Ce înseamnă această carte pentru tine?
ANGELA MARTINI: Cartea pe care am scris-o este copilaşul meu, este o bucată din mine, povestea adevărată a vieţii mele şi a mamei mele, plină cu frământări, emoţii, lupte şi succes. Prin intermediul cărţii, împărăşesc mesaje de viaţă care sper să inspire alţi oameni. Ce mai mare dorinţă a mea este ca mesajele pe care vreu să le trimit în lume prin intermediul scrierilor mele să atingă cât mai multe suflete. Dacă se va întâmpla asta, chiar şi în cazul unei singure persoane, ştiu că va putea provoca un efect de domino.
REPORTER SPYNEWS: Ambasadorul Luminii - e titlul cărţii. La ce fel de Lumină te referi?
ANGELA MARTINI: Titlul cărţii s-a schimbat, este "Dragoste. Speranţă. Lumină."  "Lumina" din cartea mea are o triplă semnificaţie. În primul rând, porecla pe care mama mea mi-a dat-o este "lumina mea" şi îmi spune astfel dintotdeauna. În al doilea rând, mama mea a pus bazele unui proiect umanitar pentru femei, în Elveţia, cu care a şi câştigat Premiul UNESCO. Numele proiectului este "Drita", care înseamnă "Lumină" în albanează. A treia semnificaţie se referă la mesajul pe care îl împărtăşesc cu ajutorul cărţii: trebuie să treci prin Întuneric ca să găseşti Lumina. 
REPORTER SPYNEWS: Care e mesajul principal al cărţii? Cu ce ar trebui să rămână cititorul la finalul ei?
ANGELA MARTINI: Mesajul principal al cărţii mele este că totul în viaţă se întâmplă cu un motiv - şi binele şi răul. Este foarte important să îmbrăţişezi răul şi aproape să fii recunoscător, chiar dacă în unele momente viaţa ta poate fi extrem de grea, trebuie să vezi imaginea de ansamblu şi astfel să îţi dai seama că pentru a găsi lumina trebuie să treci prin întuneric. Aşa e viaţa şi, din păcate, caracterul tău se va întări mai degrabă în perioadele grele, cu ajutorul provocărilor, decât în timpul unei vieţi bune şi uşoare. În acelaşi timp, noi găsim tot felul de scuze pentru a avea sau nu a avea un anumit stil de viaţă sau o anumită iubire, ne plângem pentru că avem prea puţine, când de fapt nu ar trebui să ne victimizăm în niciun fel, trebuie doar să credem că în final totul va fi aşa cum ne dorim. Cumva, dintr-un anumit motiv, suntem arhitecţii propriei noastre vieşi! De asemenea, principalul mesaj cu care vreau să rămână cititorii la finalul cărţii este şi citatul meu preferat: Iubeşte şi trăieşte de fiecare dată ca şi cum n-ai fost niciodată rănit!

REPORTER SPYNEWS:  Ai renunţat la o carieră de succes pentru o viaţă mai plină de însemnătate. Când ai luat această decizie şi de ce?
ANGELA MARTINI: De ce nu? În afară de faptul că, fiind în zodia Gemeni, îmi place varietatea în viaţă, am realizat după opt ani de modelling că vreau să fac mai mult în viaţă şi am găsit o modalitate de a-mi exprima sufletul, de a exprima cine sunt eu cu adevărat în interior, nu doar în exterior. Astfel am creat şi o oportunitate de a trimite anumite mesaje în lume, prin intermediul scrierilor mele. Şi ăsta e unul din lucrurile care îmi umple sufletul de bucurie.
REPORTER SPYNEWS:  Eşti, de asemenea, life coach. Te ajută asta să te descurci cu situaţia soţului tău, Dragoş Săvulescu?
ANGELA MARTINI: Poate, 1%. Dar ce m-a ajutat cu adevărat în ceea ce priveşte situaţia soţului meu este, în primul rând, sângele meu albanez. În al doilea rând, nu urăsc nimic mai mult pe lumea asta decât NEDREPTATEA şi sunt mereu pregătită să lupt şi să dezvălui DREPTATEA. În al treilea rând, deschiderea mea internaţională şi cunoştinţa, la fel ca şi conexiunile mele internaţionale. Va fi în curând evident ce vreau să spun prin asta.
REPORTER SPYNEWS:   S-a schimbat viaţa ta din momentul în care soţul tău a primit sentinţa? Dar căsnicia voastră? Vă mai petreceţi majoritatea timpului împreună, aşa cum o făceaţi înainte?
ANGELA MARTINI: Căsătoria mea merge mai bine ca niciodată şi dragostea mea este mai puternică! Bineînţeles că viaţa mea s-a schimbat, mulţumită Sistemului Românesc de Injustiţie. Dar, în acelaşi timp, sunt recunoscătoare că mi s-a întâmplat aşa ceva, deoarece am realizat că trăiam într-o bulă. Acum, că mi s-au deschis ochii, nu îi mai pot închide la loc. Această mascaradă de "Justiţie" m-a făcut să realizez că am un nou scop în viaţă: să ajut oamenii afectaţi de INJUSTIŢIE. Cu această ocazie, sunt în plin proces de crearea a unei Fundaţii Umanitare în Albania, pentru a ajuta oamenii a căror vieţi au fost afectate de situaţii similiare cu cea a soţului meu. În curând va fi înfiinţată o astfel de fundaţie şi în România.
REPORTER SPYNEWS: Ce părere ai despre sentinţa primită de soţul tău?
ANGELA MARTINI:  Primul lucru pe care l-am făcut după ce am aflat sentinţa soţului meu a fost să cer părerea unor avocaţi de top din Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi Uniunea Europeană. Fără excepţie, după ce au studiat cu atenţie cazul, efectiv au râs şi au spus că e o glumă şi că în acest dosar s-au comis abuzuri imense. Pe lângă o mulţime de argumente legale pe care mi le-au prezentat pentru a dovedi abuzurile, daţi-mi voie să vă spun câteva aspecte legate de sentinţă, care pot fi înţelese de toată lumea: În primul rând, în 45 de ani de viaţă, soţul meu nu a avut absolut nicio problemă cu legea. Această aşa-zisă "infracţiune" comisă de soţul meu, a avut loc în urmă cu 17 ani, când el avea 28 de ani. În primă instanţă - Curtea de Apel Bucureşti a avut nevoie de 9 ani şi 106 audieri pentru a judeca dosarul. În final, această Curte mi-a condamnat soţul la trei ani cu suspendare şi judecătorul a scris negru pe alb că nici măcar nu înţelege acuzaţiile pe care le aduc procurorii, dar tot a decis condamnarea. A doua instanţă - Înalta Curte a avut nevoie doar de trei luni şi patru audieri pentru a termina dosarul cu viteza luminii, dosar enorm care conţine 36 de pârâţi şi 90 de volume, fără nicio probă, a dublat condamnarea soţului meu la 5 ani şi 6 luni de închisoare. Oricine ştie că şi un divorţ simplu durează mai mult de atât! În afară de asta, partea amuzantă e că după ce totul s-a judecat atât de repede, nici acum nu a fost emisă Motivarea Sentinţei, după aproape 7 luni, când, potrivit legilor din România, ar trebui emisă în 30 de zile. Aş putea vorbi ore întregi despre abuzurile comise de judecătorii români sau despre oricine stă în spatele lor. Ce părere am despre sentinţa primită de soţul meu? Mă simt plină de frustrare, furie şi energie să merg până la capăt, orice ar fi!
REPORTER SPYNEWS: Cum a primit Dragoş Săvulescu sentinţa?
ANGELA MARTINI:  Soţul meu este puternic, concentrat şi calm. Şi-a exprimat deja punctul de vedere în urmă cu câteva luni, printr-o postare pe Facebook. Nimic mai mult de spus.
REPORTER SPYNEWS:  Dragoş Săvulescu a declarat că va lupta neîncetat pentru a-şi face dreptate. Îl sprijini în acest demers al lui?
ANGELA MARTINI: Bineînţeles că îl sprijin. Mai mult, mă vor asugura că, de la mic la mare, toţi cei care sunt implicaţi în această injustiţie enormă, vor deveni faimoşi la nivel mondial! Va fi cadoul meu personal pentru ei! Fără doar şi poate, acest sistem de Injustiţie are nevoie de o investigaţie serioasă, indiferent că vine din interior sau din exterior. În tot acest masterplan malefic care a fost pus la cale împotriva soţului meu, au uitat să calculeze un detaliu mic: pe MINE - soţia lui din Albania.
REPORTER SPYNEWS:  Plănuiţi să vă întoarceţi amândoi în România?
ANGELA MARTINI: De fapt, de când suntem împreună, nu am locuit niciodată în România. În afară de asta, cred că ne integrăm mai bine în Los Angeles. 

Vedeţi astăzi, începând cu ora 14.00, la “Star Magazin”, pe Antena Stars, ce spune Angela Martini despre reveninea în România!

Angela Martini susţine că în clipa în care a aflat sentinţa dată în dosarul soţului a cerut părerea unor avocaţi de talie internaţională, iar aceştia au rămas şocaţi când au văzut documentele. “Primul lucru pe care l-am făcut după ce am aflat sentinţa soţului meu a fost să cer părerea unor avocaţi de top din Statele Unite, Marea Britanie, Elveţia şi Uniunea Europeană. Fără excepţie, după ce au studiat cu atenţie cazul, efectiv au râs şi au spus că e o glumă şi că în acest dosar s-au comis abuzuri imense. Pe lângă o mulţime de argumente legale pe care mi le-au prezentat pentru a dovedi abuzurile, daţi-mi voie să vă spun câteva aspecte legate de sentinţă, care pot fi înţelese de toată lumea: În primul rând, în 45 de ani de viaţă, soţul meu nu a avut absolut nicio problemă cu legea. Această aşa-zisă "infracţiune" comisă de soţul meu, a avut loc în urmă cu 17 ani, când el avea 28 de ani. În primă instanţă - Curtea de Apel Bucureşti a avut nevoie de 9 ani şi 106 audieri pentru a judeca dosarul. În final, această Curte mi-a condamnat soţul la trei ani cu suspendare şi judecătorul a scris negru pe alb că nici măcar nu înţelege acuzaţiile pe care le aduc procurorii, dar tot a decis condamnarea. A doua instanţă - Înalta Curte a avut nevoie doar de trei luni şi patru audieri pentru a termina dosarul cu viteza luminii, dosar enorm care conţine 36 de pârâţi şi 90 de volume, fără nicio probă, a dublat condamnarea soţului meu la 5 ani şi 6 luni de închisoare. Oricine ştie că şi un divorţ simplu durează mai mult de atât! În afară de asta, partea amuzantă e că după ce totul s-a judecat atât de repede, nici acum nu a fost emisă Motivarea Sentinţei, după aproape 7 luni, când, potrivit legilor din România, ar trebui emisă în 30 de zile. Aş putea vorbi ore întregi despre abuzurile comise de judecătorii români sau despre oricine stă în spatele lor. Ce părere am despre sentinţa primită de soţul meu? Mă simt plină de frustrare, furie şi energie să merg până la capăt, orice ar fi! (…) Mai mult, mă voi asigura că, de la mic la mare, toţi cei care sunt implicaţi în această injustiţie enormă, vor deveni faimoşi la nivel mondial! Va fi cadoul meu personal pentru ei! Fără doar şi poate, acest sistem de Injustiţie are nevoie de o investigaţie serioasă, indiferent că vine din interior sau din exterior. În tot acest masterplan malefic care a fost pus la cale împotriva soţului meu, au uitat să calculeze un detaliu mic: pe MINE - soţia lui din Albania”, mai adaugă soţia lui Săvulescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro