Antonia şi Alex Velea, decizie radicală în privinţa copiilor / Mărturii exclusive

+5 click pentru
galerie

Antonia mărturiseşte că a descoperit ingredientul care condimentează relaţia, pentru a nu interveni monotonia: vacanţa în doi!

Invitată la „Trips & Tricks”, emisiune prezentată de Olga Popa şi difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 13.30, la Antena Stars, Antonia vorbeşte despre vacanţe de vis, destinaţii exotice şi întâmplări care au lăsat-o fără cuvinte. Antonia explică faptul că ea şi Alex Velea vor pleca pentru prima dată cu copiii în Dubai şi că au emoţii. Însă „emoţii bune”. Artista susţine că există două tipuri de vacanţe: în cuplu şi cu micuţii, iar din această cauză a luat o decizie în privinţa copiilor, lăsându-i uneori acasă, pentru a putea petrece momente de vis în doi. „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”, explică Antonia.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.30, pe Antena Stars, la “Trips & Tricks”, cu Olga Popa!

„Pe plajă mai sunt şi români care ne pozează şi vrem să fim în forma cea mai bună. Mai sunt şi oameni care comentează tare în timp ce treci pe lângă ei, dar ne-am obişnuit, nu băgăm în seamă. Nu pun la suflet, dar dau atenţie şi răspund. În zece ani, de când cânt, mi s-au spus o grămadă de vorbe şi se cam repetă. Nu mă mai surprinde nimic, le-am auzit pe toate!”, adaugă artista. „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”, mai spune Antonia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro