Anunț de ultimă oră pentru bucureșteni! Ce sectoare rămân fără căldură și apă caldă

Anunț de ultimă oră pentru bucureșteni! Ce sectoare rămân fără căldură și apă caldă © arhivă

Anunț de mare importanță pentru locuitorii din două Sectoare ale Capitalei. În urma exploziei unui cazan vechi de 60 de ani, aceștia vor rămâne fără apă caldă și căldură. Vestea vine chiar de la administratorul special al ELCEN, Claudiu Crețu.

Sâmbătă noapte, locuitorii Sectoarelor 1 și 5 rămân fără apă caldă și căldură. Potrivit RADET, termenul de remediere estimat de ELCEN este de 24-48 de ore. Totul se datorează exploziei unui cazan vechi de 50 de ani.

Pentru că ELCEN nu mai poate alimenta cu agent termic așa cum ar fi normal cele două sectoare, apa de la robinete va fi doar rece, iar temperatura din locuințe va scădea cu câteva grade Celsius. 

„Electrocentrale București S.A. (ELCEN) informează că în data de 23.11.2019 s-a produs un incident la CTE Grozăvești determinat de declanșarea cazanului nr 1 și, implicit, a turbinei cu abur nr. 2”, a anunțat ELCEN printr-un comunicat. 

ELCEN lucrează la remedierea problemei

Pentru a compensa sarcina termică, angajații ELCEN au luat toate măsurile necesare, fiind pus în funcțiune cazanul cu apă fierbinte aferent.

„Pe perioada avariei, sunt livrate temperaturi mai mici ale agentului termic față de cele comandate de RADET București”, a mai specificat ELCEN.

În acest context, RADET a specificat că administrează doar transportul, furnizarea și distribuția agentului termic. Producătoare de agent termic sunt în administrarea ELCEN București.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro