Anunţ incredibil al cocalarului „şifonat” de tramvai care a scandalizat internetul / Detalii exclusive

+5 click pentru
galerie

“Şmecherul” care a blocat un tramvai în trafic şi a încasat o ştangă în dos, „şifonându-şi” bolidul, a făcut un anunţ care i-a lăsat pe toţi mască.

Cocalarul care a devenit celebru după ce a şicanat în trafic un tramvai şi s-a ales şi cu maşina boţită, şi cu o amendă şi permisul suspendat, fiindcă nu a anunţat tamponarea, şi-a scos la mezat bolidul. Pe principiul „nu bate, nu troncăne”, mardeiaşul cu aere de Al Capone a postat următorul anunţ, pe un site de specialitate: „BMW 520 Luxury 184 cai, 4 butoane, an curat 2014! Adaptive cruise control (păstrează distanţa şi ajustează viteza pe autostradă faţă de maşina din față), încălzire în scaune. Maşină personală, nefumător! Ţin să precizez că maşina este întreţinută obsesiv!!! Şi nu mă grăbesc să o dau, deoarece arată şi merge ireproşabil! Motivul vânzării: vreau să-mi iau ceva mai nou”.

Şi, cum era de aşteptat, „şmecherul” a postat nişte fotografii în care îi apăreau şi picioarele cu glezne fine dotate cu şlapi „de firmă”. Din păcate, sistemul pe care cocalarul îl laudă în anunţ că păstrează distanţa faţă de alte vehicule nu l-a ajutat, fiindcă tramvaiul i-a venit din spate. De asemenea, vânzătorul a omis să facă un „update” şi să precizeze că „maşina întreţinuă obsesiv” este niţel pocnită.

Individul care îşi vinde acum bolidul de lux a fost implicat într-un incident incredibil, care a scandalizat internetul. Ca orice cocalar care se respectă, acesta aştepta la semafor pe linia de tramvai, iar când vatmanul s-a pus în mişcare, pentru că avea verde, a început să îl şicaneze, frânându-i brusc în faţă. Vatmanul nu s-a arătat prea impresionat de tupeul „şmecherului” şi a accelerat, intrând cu bara din oţel în spatele bolidului.

Ulterior, mardeiaşul l-a urmărit în trafic pe vatman, a încercat să intre peste el în cabină şi l-a ameninţat că îi va „face” copiii. Vatmanul a sesizat poliţia, iar agenţii de circulaţie l-au amendat pe „smardoi” şi i-au săltat permisul, fiindcă acesta nu a anunţat evenimentul rutier în termenul prevăzut de lege.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro