Anunțul legiștilor în cazul judecătoarei din Mureș găsite cu gâtul tăiat! "Nu mai există niciun dubiu"

Anunțul legiștilor în cazul judecătoarei din Mureș găsite cu gâtul tăiat! "Nu mai există niciun dubiu" © Arhiva

A trecut aproape o săptămână de când Cristina Pașol Moldovan, o judecătoare în vârstă de 38 de ani din Mureș, a fost găsită într-o baltă de sânge în propria mașină.

Atunci, anchetatorii au luat în calcul două variante, între care și sinuciderea. Autoritățile au fost alertate chiar de soțul judecătoarei, care a sunat la 112 spunând că soția lui a plecat de acasă amenințând că își ia viața. 

Câteva ore mai târziu, judecătoarea din Mureș a fost găsită într-un cadru absolut îngrozitor, cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge. Femeia era în stare de inconștiență și a fost transportat de urgență la spital. Medicii i-au acordat imediat primul ajutor, fiind în stare critică și a fost transportată ulterior la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Mureş. 

Agresiune sau sinucidere?

Anchetatorii au luat în calcul în primul rând varianta unei tentative de sinucidere, dar nu au exclus-o nici pe cea a unei agresiuni. Recent medicii legiști au completat raportul final și se pare că într-adevăr a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. 

"Concluzia este că a fost vorba despre o autoagresiune. Nu mai există niciun dubiu. La această concluzie au ajuns şi medicii legişti, dar oricum rezultatele anchetei duceau în această direcţie. Aşadar, se exclude o agresiune din partea unei terţe persoane, iar acum avem şi certitudinea că doamna se afla singură în maşină, în momentul în care a recurs la acest gest", a declarat Gheorghe Costea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, pentru adevarul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro