Anunţul incredibil al interlopului care a transformat un poliţist în legumă / I-a lăsat mască până şi pe gardieni

+4 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai sângeroşi interlopi, Danezu din gruparea Ghenosu, care a transformat în legumă un poliţist, a făcut anunţul cel mare.

Daniel Uţă, alias Danezu (foto jos), interlopul care în urmă cu nouă ani a “aranjat” un poliţist, apoi şi-a ucis colegul de celulă, a decis să solicite un regim de detenţie mai blând, invocând faptul că a executat deja o pare parte din pedeapsa de 28 de ani. Nemulţumit de faptul că este considerat un infractor periculos, criminalul a decis să ceară executarea pedepsei în regim semideschis, ca să poată socializa cu alţi deţinuţi şi să se poată relaxa la aer curat, prin curtea penitenciarului.

Obligat să plătească despăgubiri familiei unui tânăr pe care l-a ucis în închisoare, Daniel Uţă a fost scăpat de o executare silită chiar de cei care împart dreptatea la tribunal. Danezu fusese dat în judecată de familia lui Marian Stoian – deţinut pe care interlopul l-a ucis cu sânge rece, sub nasul gardienilor de la Penitenciarul Mărgineni -, după ce rudele îndoliate obţinuseră în instanţă despăgubiri de aproximativ 10.000 de euro. Astfel, în încercarea de a-l executa silit pe Danezu, rudele lui Stoian au apelat la judecători, însă aceştia nu s-au arătat prea impresionaţi de drama reclamanţilor şi au respins cererea, oferindu-i criminalului Danezu ocazia de a le râde în nas părinţilor îndoliaţi.

Aflat în puşcărie pentru că a transformat în legumă un poliţist, Danezu l-a ucis în 2015 pe Marian Stoian (foto sus), fiind condamnat ulterior la 28 de ani de închisoare. Crima cutremurătoare a avut loc în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, iar conducerea închisorii a încercat, la momentul respectiv, să muşamalizeze cazul. "A avut loc un incident, un conflict spontan, în urma căruia o persoană a suferit multiple leziuni, astfel încât a fost necesar să solicităm ambulanţa, care a transportat victima la o unitate medicală", a sunat, sec, anunţul celor de la Penitenciarul Mărgineni, la momentul respectiv. Numai că "incidentul" era, de fapt, o crimă, deoarece victima lui Danezu, Marian Stoian, murise la Spitalul Floreasca.

Interlopul George Daniel Uţă, cunoscut ca membru al temutului clan Ghenosu, din Târgovişte, l-a lovit în cap cu o sticlă pe poliţistul Codruţ Oprea (foto sus), în 2010, în toaleta unui bar din oraş, supărat că acesta îl anchetase într-un caz de agresiune, în care era acuzat că şi-a lovit iubita într-o scară de bloc. Medicii au reuşit să îl salveze de la moarte pe poliţist, însă, din cauza leziunilor suferite la creier, acesta a rămas cu sechele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro