Anunţul îngrijorător făcut de pedofilul care a violat şapte copilaşi! Nimeni nu se aştepta la asta!

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai periculoşi infractori, un pedofil care a supus la perversiuni şapte copii, a făcut un anunţ care i-a lăsat cu gura căscată până şi pe gardierni.

Condamnat, anul trecut, la aproape 13 ani de puşcărie, pentru că a abuzat sexual şapte copilaşi, sibianul Ilie Aurel Faur a anunţat că îşi stânge bagajele, fiindcă va părăsi în curând penitenciarul. Pedofilul a deschis un proces în cadrul căruia a cerut revizuirea dosarului în care a fost condamnat şi este convins că judecătorii îi vor da câştig de cauză, pentru că faptele comise de el nu ar fi chiar atît de grave, încât să stea 13 ani în spatele gratiilor. Dacă magistraţii îi vor reduce pedeapsa, pedofilul poate solicita liberarea condiţionată şi, ca mulţi alţi infractori periculoşi, se va putea întoarce în societate, pentru a comite noi fapte.

„Pe 05.10.2017, procurorii DIICOT – Sibiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor dintr-un centru de plasament de pe raza municipiului Sibiu, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat sexual de către inculpatul Faur Ilie Aurel, în vârstă de 43 de ani din municipiul Sibiu, care, cu ocazia întreţinerii actelor sexuale cu minorul, a realizat mai multe materiale video pe care le-a prezentat şi altor beneficiari ai centrului pe care îi invita la domiciliu său”, se menţiona într-un comunicat al DIICOT. “Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că în vara anului 2017 minorul a fost supus la acte sexuale de către inculpatul Faur Ilie Aurel la locuinţa acestuia din municipiul Sibiu, iar pentru a-l determina să fie de acord cu întreţinerea actelor sexuale inculpatul i-a oferit băuturi alcoolice şi substanţe cu efect psihoactiv („etnobotanice”). Ulterior, din investigaţiile efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul a obişnuit să ademenească la domiciliul său minori din medii defavorizate (centre de plasament sau familii nevoiaşe) cu vârste cuprinse între 12-15 ani, pe care îi determina să întreţină raporturi sexuale în vederea producerii de materiale pornografice, în special minori de sex masculin cât şi o minoră de sex feminin în vârstă de 15 ani", precizau procurorii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest