Anunţul scandalos al “Satanei” care l-a ucis pe iubitul Oanei Radu / Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Invidividul care l-a stropit cu benzină pe iubitul Oanei Radu şi i-a dat foc a făcut un anunţ care i-a scos din minţi pe anchetatori.

Răzvan Ionuţ Drăghici, din Craiova, individul poreclit “Satana” care l-a ucis pe fostul iubit al cântăreţei Oana Radu, a anunţat în urmă cu două zile că va încerca să iasă din arest, invocând în faţa instanţei că nu mai suportă starea de detenţie.

Anterior acestei cereri, criminalul a solicitat înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau control judiciar, însă procurorii s-au opus categoric, iar judecătorii i-au respins solicitările.

A ars de viu

Pe 13 august 2019, pompierii au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc din Craiova. Focul pusese pus intenționat de Răzvan Ionuţ Drăghici (32 de ani), care a stropit mai mulţi vecini cu benzină înainte să incendieze scara de bloc. Printre oamenii incendiaţi de “Satana” s-a aflat și Alin, iubitul Oanei Radu, care era în Craiova, localitatea natală, pentru a-şi susţine lucrarea de licenţă. Conform anchetatorilor, autorul înfiorătoarei fapte era cunoscut cu probleme psihice grave şi se afla în libertate datorită părinţilor săi, care l-ar fi scos de la balamuc pe semnătură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro