Anunţul şocant al jandarmului care scoatea minore la produs! Declaraţii exclusive

+4 click pentru
galerie

Jandarmul proxenet care este acuzat că a scos la produs două eleve de 15 ani a luat o decizie incredibilă, care i-a lăsat mască pe foştii colegi.

Mihai L., 39 de ani, fost angajat al Jandarmeriei Suceava, care a demisionat imediat ce a aflat că DIICOT îl anchetează pentru proxenetism, a deschis un proces împotriva foştilor şefi, susţinând că ar fi fost constrâns de aceştia să îşi dea demisia. Următorul termen al procesului va avea loc pe 19 martie, când jandarmul va trebui să probeze faptul că demisia a fost semnată împotriva voinţei sale.

„Fostul angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a demisionat din proprie iniţiativă. S-a prezentat la sediu şi a depus demisia, nu i-a sugerat nimeni să facă acest lucru. Ulterior a revenit asupra deciziei şi a deschis un proces împotriva IJJ, susţinând că nu a vrut să demisioneze. Aşteptăm hotărârea instanţei”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, surse din conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” Suceava.

Proxenetul care vrea să se întoarcă la muncă pentru a da lecţii de moralitate cetăţenilor de rând este sub control judiciar, fiindcă a scos la produs două eleve de 15 ani, în perioada 2016-2017. Proxenetul a acţionat, potrivit procurilor, împreună cu iubita lui, Adelina B., în vârstă de 20 de ani, pentru care şi-a părăsit nevasta şi copilul. Potrivit unor surse judiciare, jandarmul proxenet a fost turnat la DIICOT chiar de colegii săi, cărora li s-a părut suspect faptul că acesta a început să “spargă”, brusc, o grămadă de bani.

În momentul în care a fost chemat la audieri şi i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, angajatul Ministerului Afacerilor Interne şi-a depus demisia, iar şefii i-au aprobat-o rapid, în speranţa că Jandarmeria Română nu va fi târâtă în scandalul de proxenetism. ”Subofițerul a solicitat prin raport personal trecerea în rezervă, iar din septembrie nu mai este angajat al Inspectoratului”, a declarat comandantul IJJ Suceava, la scurt timp după reţinerea jandarmului proxenet.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro