Anunţul şocant făcut de autorul masacrului de la Perla! A împuşcat opt oameni, iar acum...

+4 click pentru
galerie

Criminalul cu sânge rece care şi-a executat nevasta, a ucis-o pe prietena acesteia şi a rănit alte şase persoane, în masacrul de la Perla, a făcut anunţul cel mare!

Gheorghe Vlădan, poliţistul care a împuşcat mortal două persoane şi a rănit alte şase, în 2012, în coaforul Perla, a decis să-şi încerce norocul şi să ceară înlocuirea pedepsei de închisoare pe viaţă, în speranţa că va ieşi în curând din puşcărie. Dosarul a fost deschis, recent, la Tribunalul Giurgiu, iar sentinţa va fi dată în cursul zilei de miercuri.

Teoretic, cererea lui Vlădan ar trebui să fie respinsă, întrucât el a nu a executat nici 20 de ani din pedeapsă, nici nu a împlinit 65 de ani, ca să se încadreze în limitele impuse de lege. Însă, la cum sunt eliberaţi criminalii şi pedofilii, pe bandă rulantă, nu se ştie niciodată... Conform legii, „în cazul în care cel condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă a împlinit vârsta de 65 de ani în timpul executării pedepsei, pedeapsa detenţiunii pe viaţă poate fi înlocuită cu pedeapsa închisorii pe timp de 30 de ani”, în anumite condiţii.

Doi morţi şi şase răniţi

Pe 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite. Vlădan a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, în aprilie 2012, pentru omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

A comis crimele cu ajutorul poliţiei

În ziua masacrului, Vlădan fusese citat telefonic să se prezinte la Secţia 14 Poliţie din Capitală, unde soţia sa îl reclamase în data de 1 martie 2012 pentru ameninţări. Florina Vlădan declarase la poliţie, în 1 martie 2012, că soţul său, cu care se afla în acţiune de divorţ, termenul de judecată fiind 7 martie, o ameninţa şi că este deţinătorul unei arme cu foc, însă autorităţile nu au grăbit soluţionarea plângerii, iar după patru zile femeia a fost ucisă. Din momentul în care a intrat până a ieşit Vlădan din coafor au trecut trei minute şi 27 de secunde, dar atacul efectiv a durat aproape un minut. În 2013, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gheorghe Vlădan la închisoare pe viaţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro