Anunțul STB: ce tramvaie vor circula în permanență, și pe durata nopții, începând cu data de 1 iunie

Anunțul STB: ce tramvaie vor circula în permanență, și pe durata nopții, începând cu data de 1 iunie © arhiva

Societatea de Transport București a anunțat ce tramvaie vor avea program permanent, cu circulație și în timpul nopții. Acestea își vor intra în program de pe 1 iunie.

Începând cu data de 1 iunie, liniile de tramvai 1 și 10 își vor modifica programul de funcționare, fiind prelungit pe toată durata nopții.

„Liniile 1 şi 10 au un traseu circular, desfăşurat pe Inelul Principal de Circulaţie din Bucureşti, şi reprezintă o parte dintre cele mai lungi şi importante trasee de tramvai din Capitală”, precizează STB într-un comunicat.

Graficele de circulație actualizate vor putea fi găsite pe site-ul societății.

De asemenea, STB a anunțat că toate autovehiculele din parcul auto vor fi scoase pe traseu începând cu data de 18 mai, cu scopul de a facilita transportul public în comun.

“Pentru siguranţa călătorilor vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanţe care distrug virusurile. STB dezinfectează şi staţiile de aşteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa”, preciza sursa citată pe pagina proprie de Facebook.

Recomandat și chiar obligatoriu este ca persoanele care folosesc mijloacele de transport în comun să poarte măști de protecție care să le acopere nasul și gura, dar și ochelari, pentru o prevenție sporită.

“Călătorii sunt rugaţi să respecte de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială. Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metri. Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar pe uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi”, se preciza în postarea STB.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro