Apel disperat pe Facebook pentru aducerea în ţară a unui român mort în Spania. Ionuţ avea 29 de ani şi era tatăl unui bebeluş de 5 luni

Apel disperat pe Facebook pentru aducerea în ţară a unui român mort în Spania. Ionuţ avea 29 de ani şi era tatăl unui bebeluş de 5 luni © Facebook

Durere fără margini pentru o familie din Giurgiu. Un tânăr de 29 de ani s-a stins în Spania, departe de ţară. Rudele tânărului fac un apel pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

Ionuț Teodorescu avea doar 29 de ani, era căsătorit şi avea un copil de cinci luni. Acesta aflase în urmă cu doi ani că este bolnav, iar de atunci urma un tratament, în speranţa că se va face bine. Ba chiar în luna ianuarie, Ionuț Teodorescu a plecat cu soţia sa în Spania, acolo unde a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Din păcate, starea sa s-a înrăutăţit, iar medicii nu au mai putut să facă nimic. Ionuț Teodorescu s-a stins din viaţă, miercuri noapte, potrivit Realitatea de Giurgiu.

Acum, familia şi prietenii fac un apel disperat pe reţelele sociale, pentru a aduce trupul neînsufleţit al tânărului în ţară. Este nevoie de o sumă mare de bani pentru repatriere, bani pe care rudele lui Ionuț Teodorescu nu îi au, pentru că toate economiile au fost cheltuite pe tratamentul tânărului.

''Cât de nedreaptă este boala asta. Nu ţine cont de sufletele bune, nu am cuvinte. Dumnezeu să te odihnească în pace, Teo. Dacă cineva poate dona pentru a ajuta familia să-l repatrieze este un cont deschis pe numele soţiei, Teodorescu Camelia Ana Maria'', este mesajul postat de unul dintre prietenii tânărului de 29 de ani.

Ionuț Teodorescu se căsătorise cu Ana Maria în luna ianuarie, atunci când l-au şi botezat pe micuţul lor de cinci luni, iar cei doi sperau că tratamentul din străinătate va da roade. Nu a fost aşa, iar acum Ionuț Teodorescu trebuie adus în ţară.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro