Apelul disperat al unui doctor din Arad: „Sunt simptomatic și aștept rezultatul testării"

Apelul disperat al unui doctor din Arad: „Sunt simptomatic și aștept rezultatul testării" © facebook

Drama pe care medicii din România o trăiesc de la apariția noului coronavirus este de nedrescris. Este și cazul unui medic din Arad care, deși are simptome și a efectuat și testul pentru depistarea virusului, nu știe rezultatul.

Bogdan Pitiș face apel la autorități și la conducerea statului pentru a-l ajuta să afle rezultatul testului pe care l-a făcut.

„Sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla. Vad si citesc atatea postari si chiar articole media locala, medici infectati, aparatura, grija fata de cetateni, chiar ca s-au primit rezultatele testarilor cadrelor medicale. Am zis ca tac dar nu mai am incotro. De cateva zile astept rezultatul testarii pt SARS-covid2, in urma expunerii. Nici la aceasta ora NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectura, DSP Arad, Spitalul Victor Babes TM, nimeni nu stie nimic.", declară Bogdan Pitiș pe contul său de Facebook.

Doctor cu simptome cere ajutorul statului

El susține, pe rețeaua socială, că are simptome specifice de coronavirus de mai multe zile, ba chiar stă izolat la domiciliu, alături de soția și cei trei copii ai săi.

"Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tataru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Va rog sa ma ajutati. De 3 zile am inceput sa fiu simptomatic si nimeni nu stie nimic, sau nu se vrea. Sunt acasa, izolat cu 3 copii si sotia. Va multumesc !!!!”, a mai spus doctorul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro