Arestare „la valoare”! Un tânăr din Constanța a fost încătușat, după ce a ascultat manele în autobuz

Tânăr arestat în Constanța, pentru că asculta manele în autobuz © captură video

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru un tânăr din Constanța s-a transformat într-un adevărat coșmar! Băiatul a fost încătușat de oamenii legii, după ce a început să asculte manele, în timp ce se deplasa cu autobuzul. 

Un tânăr din Constanța a fost încătușat de polițiști din cauza...manelelor! Da, ați auzit bine! Băiatul ar fi început să asculte manele cu volumul ridical la telefon într-un autobuz și nu s-a oprit din a face acest lucru nici măcar atunci când pasagerii i-au cerut asta. Mai mult, tânărul s-a certat chiar și cu agenții locali, provocând un adevărat scandal, în plină stradă, scrie observator.tv. 

„În momentul în care a fost interceptat de către oamenii legii, barbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse, refuzând să se legitimeze și încercând să fugă, fapt pentru care polițiștii locali au recurs la folosirea forței (încătușare), coborârea acestuia din autobuz și conducerea la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea stabilirii identității”, se arată într-o informare a Primăriei Constanţa. Tânărul a fost amendat cu suma de 300 de lei, mai notează sursa. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro