Aroganţă maximă a mafiotului care s-a însurat cu psiholoaga puşcăriei! Ce surpriză le-a pregătit judecătorilor care l-au trimis după gratii!

+4 click pentru
galerie

Magistrații sunt în alertă, după ce un angajat al Administrației Penitenciarelor a dezvăluit că celebrul Crocodilu, un lider interlop închis pentru acte de violență, ar putea locui, împreună cu ei, în blocul Ministerului de Justiție din București.

Condamnat la șapte ani și jumătate în dosarul Clanurilor, deținutul Bogdan Dumitrache, alias Crocodilu, a devenit celebru, peste noapte, după ce, recent, s-a căsătorit, la penitenciarul Jilava, cu psiholoaga care l-a consiliat în perioada în care era încarcerat la Rahova. Fericitul eveniment a provocat o adevărată isterie mediatică, iar colegii femeii au început să dezbată problema pe grupurile profesionale deschise pe site-urile de socializare.

În acest context, unul dintre angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor a făcut o dezvăluire incredibilă. Acesta a spus că, din ce cunoaște, doamna lui Crocodilu ar locui chiar în blocul Ministerului de Justiție, unde stau, în general, judecători și procurori. Informația nu a trecut neobservată, iar un coleg al acestuia a comentat imediat. „Abia acum am realizat ! Uite, încă un motiv în plus să tratăm deținuții cu respect ! Oricând putem să fim invitați la nunta colegilor care se căsătoresc cu aceștia iar după nuntă ne pot fi vecini de palier! Cine știe, poare ai vreodată nevoie de o lingură de zahar, de făină... E normal să ceri pe la vecini… Sau, de exemplu, pleci undeva, e normal să se mai uite vecinul pe la tine pe la ușă, sau îi dai cheile, mai udă florile, mai aerisește caloriferul…”, a scris angajatul ANP.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro