Artist de top, operat de urgenţă, la faţă! Credea că e ceva banal, dar rămâne marcat pe viaţă

+3 click pentru
galerie

Un artist celebru a ajuns pe mâna medicilor şi va rămâne marcat pe viaţă, după o intervenţie chirurgicală făcută la faţă.

Mike Diamondz, pe numele său real Michael Richie Kapumbwa Ntumba, ajunge la cuţit după ce medicii au descoperit o infecţie puternică la nivelul feţei, din cauza unui fir de păr crescut sub piele. În astfel de cazuri, chirurgul trebuie să facă o incizie cu bisturiul în zona afectată, pentru a o drena – operaţie care, oricât de bine s-ar vindeca, tot va lăsa cicatrice.

Chiar dacă pare o afecţiune banală, o asemenea infecţie se poate transforma într-un adevărat coşmar. Firele de păr crescute sub piele sunt considerate de organism drept nişte corpuri străine, iar acesta încearcă, fără succes, să le elimine. Firele de păr formează sub piele o umflătură, un chist, care se poate infecta sau se poate sparge, comunicând cu pielea printr-un orificiu pe care curge tot timpul puroi. Conform specialiştilor, singurul tratament cu şanse de vindecare este cel chirurgical, care presupune extragerea firelor de păr şi a ţesuturilor moarte din jur, uneori până la nivelul osului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro