Artistă celebră, gest neaşteptat, de dragul fiinţei iubite / Mărturie emoţionantă

+3 click pentru
galerie

O artistă celebră mărturiseşte că a făcut un lucru incedibil, de dragul fiinţei iubite, decizia schimbându-i radical viaţa.

Invitată la “Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, cântăreaţa Adora povesteşte că nu şi-a imaginat niciodată viaţa cu animale de companie, fiindcă nu îşi dorea, dar s-a îndrăgostit de mama Bellei, actualul căţel şi, când a aflat că va avea pui, a vrut şi ea unul. Apoi şi-a luat şi o pisicuţă, pentru ca Bella să nu stea singură. Iar când a trecut pe lângă nişte copii care chinuiau o pisicuţă de câteva luni, nu a lăsat-o sufletul şi a luat-o şi pe aceea, ca să o scape din mâinile agresorilor. "Yoyo a fost traumatizat. Pe el l-am salvat de la moarte. Eram cu maşina într-o localitate de pe lângă Constanţa şi cineva, pur şi simplu, dădea cu el de asfalt. Au fost nişte scene groaznice. Am întors maşina, erau nişte copii. Asta era distracţia lor, să omoare pisicuţele. Am oprit maşina şi le-am spus că eu chem poliţia, să îmi dea pisicul. Nu au vrut să mi-l dea, au cerut bani pe el. Am început să tremur, să plâng, mi se părea incredibil. Cum poţi să faci aşa ceva? Nu ştiam nici ce culoare are pentru că era plin de noroi, dacă e băiat, dacă e fată, nu conta. Era un suflet pe care eu trebuia să îl salvez la momentul respectiv. L-am dus la veterinar imediat, mi-a spus că e ok, el fiind mic, era destul de maleabil şi, din fericire, nu a avut nimic rupt", îşi aminteşte artista.

Adora mărturiseşte că Bella, căţeluşa ei, este foarte ataşată de ea şi că este un fel de câine terapeut, care îi preia din dureri: "Din când în când, Bella mai face nişte crize de fiere, când sunt eu foarte obosită, ca să nu mai fac eu crize de fiere. Îmi preia cumva din stări şi încerc să am grijă, că mi-e milă, nu pot să o văd aşa. Mi s-a şi spus chestia asta, mi s-a atras atenţia că este un căţel care mă iubeşte foarte mult şi atunci îmi preia din stările mele. Şi se simte, dacă sunt supărată sau obosită, vin cam toate pe lângă mine, toate trei. Bella pune capul pe mine, Joy se aşează în poală, Yoyo este şi el acolo... Poate că multă lume nu crede chestia asta, mai ales dacă nu are animale, dar eu am simţit-o pe pielea mea. Doamne, dar nu se poate ca acest câine să îmi ia şi bolile, mi se pare extraordinar!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro