Artistă celebră, într-o ipostază jenantă, din cauza celor mai buni prieteni! I-a venit să intre în pământ de ruşine

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică populară a ajuns într-o ipostază delicată, din cauza celor mai buni prieteni necuvântători.

Invitată la „Stăpânii vedetelor” - emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars -, Valeria Arnăutu povesteşte cum a ajuns „mămica” unor ghemotoace neastâmpărate şi prin ce peripeţii au trecut din cauza lor. Artista spune că are un caine, Pappy, de cinci ani, care a făcut doi pui, iar artista a păstrat unul, pe Minnie, care acum are şase luni. Deşi, la început, nu voia să îl păstreze, trebuia să îl trimită la cineva, în Franţa. Dar, cum vaccinurile au durat prea mult, la fel şi formalităţile pentru aeroport, ea s-a ataşat de el şi l-a păstrat: "Ca să plece din ţară, un câine trebuie să aibă paşaport, cip, toate vaccinurile făcute la zi. Şi, cum ei fiind mici, schema de vaccinare dura până pe la 3-4 luni. Şi atunci, ţinând-o în casă, ne-am ataşat foarte mult de ea. Şi noi, dar şi Pappy. Nu ne-am mai îndurat să o dăm".

"Am avut o vizită a unor prietene şi, sincer, nu toată lumea e iubitoare şi nici nu vreau să deranjez, să se simtă incomod din cauza prezenţei căţeilor. Şi atunci i-am ascuns în dormitor, care este locul lor preferat, cu mingiuţe, cu jucării, cu tot. Şi, de răzbunare, a ros o geantă nou-nouţă, de piele, a prietenei mele", povesteşte artista, care a fost pusă într-o situaţie extrem de delicată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro