Artistă celebră, scoasă din casă de fiinţa iubită / A fost nevoită să ia o decizie radicală

+3 click pentru
galerie

O artistă celebră, câştigătoare a unui concurs de talente, a fost nevoită să plece din propria casă din prea multă dragoste pentru prietenul necuvântător.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Julie Mayaya mărturiseşte că a fost obligată să plece din propriul apartament, din pricina câinelui ei, Sasha, care era... prea mare! “Din cauza ei ne-am mutat la curte. Eu ador câinii, îi iubesc. Ador câinii de talie mare. Doar că stăteam într-un apartament şi m-am gândit că să luăm un câine de talie mică. Mă gândeam la un buldog francez. Numai că iubitul meu s-a gândit să îmi facă o surpriză şi a venit cu Sasha, care pe vremea aia avea 10 kg şi era mult mai mică. Ulterior, ea a crescut şi ne-am dat seama că nu mai avem loc în apartament de ea şi ne-am muta la curte”, mărturiseşte Julie Mayaya.

Sasha „Demolatoarea”

Artista declară că, în general, câinele este ascultător, însă apar „mici probleme” atunci când patrupedul nu conştientizează cât este de mare. „Per total, ea este un căţel cuminte. Dacă face ceva stricăciuni, le face din greşeală, pentru că e mare şi când se întoarce de la stânga la dreapta sau invers, trebuie să dărâme ceva cu coada. Mi-a spart foarte multe ghivece, aveam un palmier în curte, într-un ghiveci mare… l-a dărâmat. A scos din rădăcini gardul viu, bucăţică cu bucăţică, şi l-a adus în faţa uşii. Era foarte mândră de ce a reuşit ea să facă”, declară artista.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro