Artistă de top, concert în grajd, de dragul celui mai bun prieten / Mărturie emoţionantă

+3 click pentru
galerie

O cântăreaţă celebră mărturiseşte că, de dragul unui prieten din lumea necuvântătoarelor, a ţinut adevărate concerte în... grajd!

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Cristina Bălan îşi aminteşte cu plăcere de perioada copilăriei. Artista mărturiseşte că a fost mereu înconjurată de animale şi că nu ţine minte să fi fost vreo perioadă în care să nu fi existat cineva în viața ei. Le iubește și are grija de ele și încearcă, atât cât poate, să le salveze. Are acasă trei câini și mai multe pisici. În afară de căţeluşa ei bătrână, Bonnie, toţi sunt adoptaţi sau salvați de pe stradă. Și soțul ei împarte cu ea aceeași pasiune pentru animale.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

“Nu cred că iubirea pentru animale se poate învăţa. Cred că există în noi, în om. Eu sunt puţin exagerată, ca să spun aşa. Am fost întotdeauna puţin exagerată cu iubirea faţă de animale, pe toate le-aş aduna şi aş sta numai pe lângă animale. Mergeam la bunici, la sat, şi asta era marea mea bucurie. Bunicii mei aveau vacă, viţel. În fiecare an mergeam şi mă jucam cu viţelul. Cântam la vioară în perioada respectivă şi îmi luam vioara cu mine pentru că trebuia să studiez şi în vacanţă. Şi îmi luam şi cărţile de citit şi mergeam în grajd şi îi cântam vocal şi cu vioara şi atât îi plăcea încât plângea după mine când ieşeam din grajd. Şi eu îl ţesălam frumos, îl făceam de era de expus în vitrină. Şi îl iubeam, dormeam cu el acolo, adică stăteam cu el între paie”, îşi aminteşte artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro