Asistenta medicală care a adormit la volan, a murit de ziua fiului ei. "Fiecare om din sat are sufletul îndurerat"

Asistenta medicală care a adormit la volan, a murit de ziua fiului ei. "Am pierdut un stâlp" © Facebook

Ieri, Ioana Magdalena a încetat din viaţă, după ce a adormit la volan. Femeia a sfârşit într-un accident cumplit, fix de ziua fiului ei!

Ioana Magdalena, asistenta medicală de 44 de ani din Satu Mare a murit ieri, în timp ce se grăbea să ajungă la spital, deoarecere se simţea rău. Autoturismul condus de femeie a intrat în capul de pod aflat între localităţile Carei şi Petreşti.

Oamenii legii au transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc: "În cursul acestei nopți (duminică spre luni n.r.), la ora 4:15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism, în urma producerii unui accident rutier. Forțele de intervenție s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM-terapie intensivă mobilă și  EPA-echipaj de prim ajutor. 

Din nefericire, victima - șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare și au transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe Carei, însă în ciuda eforturilor, victima nu a răspuns".

A murit de ziua fiului ei 

Cu o zi înainte de cumplitul accident, Ioana a cerut voie să plece mai devreme de la muncă, pe motivul că se simţea foarte rău. Şefa asistentă a Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare a povestit cum a fost sunată de către femeie, care i-a zis din prima că preferă să meargă acasă, deoarece tuşeşte.

"Am fost sunată de ea la ora 9, mi-a spus că se simte rău. Am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus că doar tuşeşte, dar ar prefera să meargă acasă. Am îndrumat-o să meargă la gardă să-i facă un tratament de urgenţă, ceea ce a şi făcut, şi a plecat", a declarat Ramona Nemet. 

Femeia avea doi copii, cel mare devenind major ieri, când mama lui s-a stins din viaţă. Acum, tot satul o plânge pe fosta asistentă medicală. Oamenii nu au cuvinte să-şi exprime durerea, iar familia este distrusă. 

"Tot satul o plânge. Tot satul! N-avem cuvinte. Am pierdut un stâlp. Că pe foarte multă lume a ajutat. Deci, orice, oriunde, Magdalena acorda prim-ajutor. Că a a avut o perfuzie, că nu ştiu ce. Fiecare om din satul ăsta are sufletul îndurerat pt ce i s-a întâmplat la Magdalena", susţine o vecină. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro