Atac în Timiş şi Arad. Două bancomate au fost aruncate în aer. Hoţii au fugit cu banii

Două bancomate au fost aruncate în aer © Arhiva

În cursul nopţii de joi au avut loc de spargeri. Hoţii au aruncat în aer două bancomate, au furat banii, apoi s-au făcut nevăzuţi. Incidentele au avut loc în Timiş şi Arad.

Aruncarea în aer a bancomatelor este un mod tot mai practicat în ultima vreme de catre hoţi.

În cursul nopţii de joi, un grup de bărbaţi a dat spargerea la un bancomat din Arad, au furat casetele de bani, apoi au dispărut. În total, hoţii au fugit cu 300.000 de lei. 

Oamenii legii îi caută acum pe cei care au dat spargerea. Aceştia nu au fost surprinşi de camerele video pentru că au pulverizat vopsea pe ele. 

"În această noapte, în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați despre faptul că bancomatul unei agenții bancare ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă formată din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, care au descoperit că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și distrugere", a transmis Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt IPJ Arad. 

La câteva ore distanţa un incident asemănător a avut loc şi în judeţul Timiş, în localitatea Belinţ.

Ca şi în cazul spargerii de la Arad şi la Timiş s-a folosit acelaşi mod. Hoţii au aruncat în aer bancomatul, în jurul orei 4 noaptea, au sustras casetele de bani, apoi au dispărut cu 100.000 de lei. Aceştia au acţionat joi noaptea pentru că ştiau că bancomatele abia fuseseră alimentate.

Şi în Timiş, dar şi Arad se fac cercetări, iar oamenii legii lucrează în colaborare pentru a descoperi dacă este vorba despre aceeaşi infractori.

În Arad au mai avut loc 2 incidente de acest fel. Unul a avut loc luna trecută, iar un alt bancomat a fost aruncat în aer anul trecut.

Luna trecută hoţii au aruncat în aer un bancomat, apoi au încercat să smulgă bancomatul, după ce l-au legat de un autoturism BMW. 

Din fericire, anul trecut, hoţii nu au putut fugi cu banii pentru că fuseseră retrași de angajații băncii cu o zi înainte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro