Atac sângeros într-un cinema din Timișoara. Doi tineri, înjunghiați în urma unui scandal

Atac sângeros într-un cinema din Timișoara. Doi tineri, înjunghiați în urma unui scandal © Atac sângeros într-un cinema din Timișoara. Doi tineri, înjunghiați în urma unui scandal

Scene groaznice petrecute într-un cinema din Timișoara. Doi tineri au fost înjunghiați după ce au fost implicați într-u scandal. Totul s-a întâmplat din senin.

Scene violente ca într-un film de groază într-un mall din Timișoara, luni seară. În timp ce în cinema-ul din incinta acestuia rula un film românesc, înainte de final a izbucnit un scandal între spectatori. Mai mulți dintre aceștia i-au cerut un bărbat de 36 de ani să facă linisște, iar acesta s-a năpustit cu pumnii și picioarele către unii dintre ei. Imediat a scos un cuțit de mici dimensiuni și a început să lovească totul în jurul său. Doi tineri, în vârstă de 19 și 23 de ani au fost victimele agresorului și au suferit  mai multe tăieturi la nivelul brațelor. 

La fața locului a ajuns imediat un echipaj SMURD ce le-a oferit acestora îngrijiri medicale. Mai mulți martori au văzut sânge pe holul ce ducea spre sala de cinema. 

Agresorul ce i-a înjunghiat pe cei doi a fost reținut de polițiști. 


facebook whatsapp twitter pinterest