Autocar răsturnat de tornadă, în Călărași. S-a activat Planul Roșu de intervenție

+6 click pentru
galerie

Autocar răsturnat de tornadă, în Călărași. S-a activat Planul Roșu de intervenție © Spynews

UPDATE 3: 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Patru dintre ele au fost transportate la UPU Slobozia, pentru investigații suplimentare.

UPDATE 2: Raed Arafat a vorbit despre situație, în direct, explicând că nu există victime rănite grav. Deși sunt șapte răniți momentan, numărul poate crește.

„Din informațiile pe care le avem, într-adevăr din cauza vântului s-a răsturnat, există mai multe echipaje de intervenție, s-a activat și Planul Roșu. Mai multe informații despre fenomenul meteo, însă, nu vă pot da. Din fericire, momentan nu avem victime grave. Sunt răniți. Șapte răniți în curs de actualizare, însă acest număr poate să crească”, a explicat Raed Arafat, la Digi24.

UPDATE 1: Numărul persoanelor rănite a ajuns la șapte, una dintre ele fiind în stare gravă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Autobuz răsturnat în Călărași, pe raza localității Drajna. Tornada bizară formată în apropiere a dus la producerea accidentului, soldat cu cel puțin trei victime.

„Din primele informații ar fi vorba de 39 pasageri, cu posibil 3 victime. Misiunea este in dinamica.

La nivelul ISU Calarasi s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Avand in vedere zona de producere apropiata de judetul Ialomita, au fost prealertate echipaje medicale si din judetul Ialomita”, a anunțat ISU Călărași.

Potrivit Digi24, unul dintre călători este rănit grav.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro