Autorul crimei din Măgurele a fost încolțit de polițiști! Pentru moment, oamenii legii nu pot acționa

Autorul crimei din Măgurele a fost încolțit de polițiști! Pentru moment, oamenii legii nu pot acționa © arhivă

Apar noi informații în cazul criminalului din Măgurele, care a executat în stil mafiot un bărbat, prin împușcare. Polițiștii l-au încolțit pe bărbat, dar nu pot acționa din cauza faptului că acesta este extrem de periculos și se află în casă cu alte persoane. 

Autorul crimei prin împușcare din Măgurele, Ilfov a fost încolțit de polițiști. După câteva ore bune de când oamenii legii au început să facă controale în zonă, pentr a-l găsi pe acesta, i-au dat de urmă. Din păcate, oamenii legii nu pot acționa, pentru moment, căci bărbatul se află în casă cu ate persoane și este înarmat și deosebit de periculos, notează antena3.ro

Potrivit informațiilor furnizate de observator.tv, se pare că bărbatul din Măgurele care a murit după ce a fost împușcat de 2 ori a fost sunat la 3 dimineața și i s-ar fi cerut să iasă la poartă. Acesta a ieșit și a văzut o mașină înmatriculată pe Dâmbovița. 

Un bărbat l-a împușcat de 2 ori, în cap și în gât, iar acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Asasinul a fost identificat de polițiști și este căutat și la această oră, acesta fiind extrem de periculos, pentru că deține, asupra sa, o armă. Potrivit informațiilor din anchetă, se pare că motivul crimei ar fi gelozia. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro