Averea furată de "Passaris de România" a fost găsită la nepoata lui. Tânăra era angajata unei bănci din Capitală

Averea furată de "Passaris de România" a fost găsită la nepoata lui. Tânăra era angajata unei bănci din Capitală © bzi.ro

Nepoata lui Constantin Cojocaru, zis şi Passaris de România, a fost ridicată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din Iaşi. La domiciliul tinerei de 23 de ani a fost găsită o parte din averea furată de "Passaris de România", ceea ce o plasează pe tânără în "rolul de complice".

Miercuri, 12 februarie, poliţiştii din cadrul SIC au efectuat două percheziţii, după ce au ajuns la concluzia că Passaris de România a avut un complice. Pare-se că persoana care l-a ajutat ar fi chiar nepoata sa, o frumoasă tânără de 23 de ani, angajată a unei bănci din Capitală. 

După ce Constantin Cojocaru a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium, a supravegheat şi observat programul locuitorul, apoi, în perioada decembrie 2019 - ianuarie 2020, a spart şapte locuinţe, alese pe sprânceană!

Passaris de România a fost prins şi arestat preventiv. În timpul cercetărilor, oamenii legii au ajuns la nepoata lui Passaris de România.

Nicoleta Dorina Petcu, căci aşa se numeşte tânăra, are 23 de ani şi lucra la o bancă din Capitală. În urma percheziţiei făcute de oamenii legii la domiciliul său, au fost găsite obiecte de valoare, furate din casele sparte de Constantin Cojocaru. De la locuința tinerei au fost ridicate mai mult de zece genți de firmă a căror valoare depășește câteva zeci de mii de euro, conform bzi.ro.

Apoi, poliţiştii au mers şi la părinţii ei, în Zimnicea, unde au găsit două bunuri făcute cadou de Nicoleta Dorina Petcu - ambele furate. 

"În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 februarie, tânăra bănuită de comiterea faptelor a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași. Aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, instanță ce a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă", au transmis reprezentanții IPJ Iași.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro