Averea lui Ion Dolănescu, ţinta unui nou scandal / Ionuţ Dolănescu ţine cu dinţii de moştenire

+3 click pentru
galerie

Casa care a băgat zâzanie între copiii regretatului artist Ion Dolănescu a ajuns din nou motiv de scandal!

Ionuţ Dolănescu a deschis, recent, un proces împotriva Primăriei Capitalei, solicitând să i se recunoască dreptul de proprietar asupra unui foişor de 18 mp. „Admite cererea. Constată că reclamantul este proprietarul imobilului teren în suprafaţă de 212 mp situat în Bucureşti, sector 2, str. Sfinţilor nr. 13 identificat conform Planului de amplasament şi delimitare a imobilului anexă la raportul de expertiză întocmit de expert Chiriţoiu Marian între punctele 1-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-4-3-2 cu următoarele vecinătăţi: la nord imobil din str. Caimatei nr. 18-NC 226316 pe o lungime de 0,449 m între punctele 12-13; la est - NC 216408 - parcarea din str. Sfinţilor pe o lungime de 6,213 m între punctele 13-14; la sud-rest de imobil din str. Sfinţilor nr. 13 pe o lungime cumulată de 23,356 m între punctele 14-15-16-17-18-19-20-21-4; la vest - imobil din str. Caimatei nr. 12-NC236750 pe o lungime cumulată de 13,903 m între punctele 4-3-2-1 prin uzucapiune.

Constată că reclamantul este proprietarul prin accesiune imobiliară asupra construcţiei reprezentând un foişor în suprafaţă de 18 mp situat pe terenul în suprafaţă de 212 mp situat în Bucureşti, sector 2, str. Sfinţilor nr. 13. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Bucureşti”, au decis judecătorii.

Scandal între fraţi

În urmă cu trei ani, Dragoş Dolănescu a făcut declaraţii dure la adresa fratelui său, Ionuţ. El a spus că Ionuţ Dolănescu locuieşte în casa din strada Caimatei împreună cu familia sa şi că din celebra reşedinţă ar fi dispărut mai multe obiecte de valoare care erau şi foarte vechi. Printre obiectele dispărute ar fi fost şi nişte sobe de teracotă care, potrivit mărturisirilor făcute de Dragoş Dolănescu, aveau peste un secol vechime şi au fost puse de scriitorul Barbu Ștefănescu Delavrancea.

"Am fost şocat de ceea ce mi-a transmis avocata, ceea ce s-a întâmplat în casa lui tata. Luni a fost expertiza şi trebuia să se ducă să se facă valorificarea lucrurilor. Ce mi-a povestit doamna avocată, în luna octombrie erau sobele de teracotă, de peste 100 de ani, puse de Barbu Ştefănescu Delavrancea şi nu mai erau. (...) Atunci, în momentul în care era o expertiză, Ionuţ nu avea voie, nu avea dreptul să pună mâna pe ceva. (...) Întrebarea este de ce nu a zis: «Uite, domnule, sobele sunt în altă parte, hai să le vezi!» Ionuţ stă în acea casă împreună cu soţia, cu copiii, cu unchiul meu. (...) De şapte ani, tot spune că va transforma casa aia în muzeu, dar tot dispar lucruri – acum sobele au dispărut, toate sunt puse undeva. Tot ce amintea de Ion Dolănescu a dispărut. Icoanele, tablourile, fotografiile", a declarat Dragoş Dolănescu, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro